Arctic APL91432XLW3 - Виж цената

Ревю на Arctic APL91432XLW3

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Arctic APL91432XLW3 

Търсите ефективна пералня машина, съчетала в себе си качество на работа, стилен дизайн и иновативни технологии? Искате продукт от най-висок клас за изпирането и поддържането на вашите дрехи? Ние имаме точният продукт за вас. Пералня Arctic APL91432XLW3, с енергиен клас А+++, капацитет на обема от 9кг. и множество интегрирани технологии, е идеалният помощник във всяко спретнато домакинство.

Arctic APL91432XLW3Виж цената за днес

Arctic APL91432XLW3 Review

Aqua Safe – количеството вода се регулира по електронен път: машината е оборудвана с тази система, която ще регулира количеството използвана вода, в зависимост от вида пране и количеството на прането.

Система за контрол на баланса – барабанът разпределя прането в най-равномерно отношение във вътрешността, така че вибрациите да се съкращават заедно с нивото на генерирания шум.

Aqua Surf – Arctic APL91432XLW3 има специален дизайн, който подобрява ефективността на процеса на изпиране, като същевременно поддържа деликатно движение на изпиране.

Eco Dose – за дозиране на течни препарати: това е ефективна за използване функция, която ще използва точно толкова количество перилен препарат, колкото е необходимо за конкретното изпиране. Това е една лесна, удобна и спестяваща функция.

Child Lock – идеална за семейства с деца, благодарение на тази функция за безопасност, която не позволява промяна на програмата или случайно изключване по време на работа.

Виж още: Ревю на Arctic AFD6200A++

Arctic APL91432XLW3 е стандартен модел, който заема пространство от 60 см х 60 см, а височината му е 84 см. Моделът е с тегло 75 кг. Що се отнася до възможностите на тази машина, можете да заредите до 9 кг пране в нея, а по време на употреба скоростта на въртене ще достигне до 1400 об/мин. Това е само максималната опция, а за деликатно пране, специфичните програми могат да намалят скоростта до 400 об/мин, ако е необходимо, за да защитят тяхното качество и тъкани.

Също така, пералнята разполага с голям ъгъл на отваряне до 170 градуса. Вътрешността на пералнята може да бъде лесно достъпна благодарение на големия ъгъл на отваряне на вратата. Благодарение на своят енергиен клас А+++ , ще спестите както електричество, така и вода. Очакваното потребление на енергия е 195 kW/h годишно, което прави пералнята машина изключително енергоспестяваща.

Нашето мнение за продукта

Пералня машина Arctic APL91432XLW3, е идеалното решение за тези от вас, които държат на искрящата чистота и перфектното качество на своите дрехи. С модерен дизайн, иновативни функции и сравнително ниска цена, тя е едно идеално решение за оптимиране на вашето домакинство, без да се налага да инвестирате голяма сума от семейния си бюджет. С избор от разнообразни програми за изпиране, допълнителни опции, ниска цена и максимална ефективност и всичко това събрано в практичните размери (60х60х84) на новата пералня на Arctic, можете да се насладите на перфектно качество на една ръка разстояние във вашия дом.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password