Arctic APL81232XLW3 - Виж цената

Ревю на Arctic APL81232XLW3

Перални Ревюта
8.3

Рейтинг

Arctic APL81232XLW3 

Държите ли на ежедневната си безупречна визия? Искате ли вашите дрехи да бъдат искрящо чисти, със свеж аромат и запазено качество на материите? Ние имаме точния продукт за вас! Пералня Arctic APL81232XLW3 с енергиен клас А+++ и 16 изпиращи програми, ще осигури безупречната чистота на вашите дрехи, за да изглеждате спретнати и стилни във всеки момент от вашия ден.

Arctic APL81232XLW3Виж цената за днес

Arctic APL81232XLW3 Review

Aqua Safe – количеството вода се регулира по електронен път: машината е оборудвана с тази система, която ще регулира количеството използвана вода, в зависимост от вида пране и количеството на прането.

Antialergic+ – програма, предназначена специално за изпирането на деликатните бебешки дрехи или за хора с кожни алергии. Тя изпира изключително качествено дори най-упоритите замърсявания, като не уврежда тъканите като по този начин предотвратява появата на кожни дразнения, получени от различните тъкани.

Програма за ризи – тази програма е предназначена за изпиране на фини материи, като тези на вашите ризи. Тъканите остават леки и ефирни, а качеството им се запазва максимално високо.

Виж още: Ревю на Samsung WW90M644OBW/LE

Дизайн

Дизайнът на този уред е вдъхновен от най-новите тенденции в дизайна на домашна електротехника. Решена в бял цвят с гланцирано покритие, пералнята машина ще пасне перфекно във всеки дом. Сивата рамка на люка на барабана, както и дигиталният дисплей, решен в черен цвят, перфектно допълват визията на вашия домашен електроуред.

Размери

Тази модерна пералня машина разполага с изключително удобни и практични размери от 64 х 60 х 84 см (ДхВхШ) и е с тегло от 72кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Скоростта на въртене, с която разполага уреда е 1200 об/мин. Тази изключителна мощност, гарантира, че вашите дрехи ще бъдат почистени в дълбочина дори от най-упоритите петна.
С изключително ниските си нива на шум от 72dB при центрофуга и 52dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична, благодарение на енергийният клас А+++, към който спада. С годишен разход на електроенергия от едва 175 kWh и на вода от 10 119л., вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки. С капацитета си от 8кг., този уред ще изпере ефективно дрехите на цялото ви семейство само с едно зареждане на пералнята машина.

Функции и защита

Уреда разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Защита от деца и Заключване на вратата. Тези функции в комбинация с иновативните технологии Против намачкване, Допълнително изплакване, Предпране, Drum Clean, Aqua Safe, Aqua Surf, Родителски контрол, Smart Sensors, Eco heater, Silent Mode, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо дали искате да изперете снежно белите си дрехи, черните или цветни дрехи, вашата нова пералня машина има подходяща програма за изпиране на дрехи от всякакви цветове и материи. Тя ще премахне упоритите петна, като същевременно ще запази цветовете на дрехите наситени, а тъканите меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване, благодарение на 16-те различни програми, с които разполага. Програмите, с които разполага пералнята машина са: Памук, Деликатна, Ризи, Изплакване, Изстискване и отцеждане, Петна, Тъмни цветове, Синтетика, Легла и завивки, Плюш, Памук Еко, Antialergic+, Смесено 40, Зимни [OUTDOOR, SPORTS, GORETEX] , Деликатно бельо, Mini/Mini14′.

Нашето мнение за продукта

Пералня Arctic APL81232XLW3 е нов, модерен уред, който ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази тъканите и цветовете им изключително качествени. Изглеждайте винаги перфектно в офиса, в ежедневието си или дори у дома с помощта на тази нова, модерна пералня машина от Arctic.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password