Arctic APL71222BDW3 - Виж цената

Ревю на Arctic APL71222BDW3

Перални Ревюта
8.8

Рейтинг

Arctic APL71222BDW3

Държите ли на безупречния си външен вид? Избирате ли внимателно вашите дрехи да бъдат само от качествени материи? А искате ли те да останат такива за дълго време? Ако отговорът е „да”, то ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим пералня Arctic APL71222BDW3. С множество иновативни технологии, интегрирани в тази пералня, тя ще поддържа вашите любими дрехи искрящо чисти, с наситени цветове и максимално запазено качество на тъканите! Бъдете винаги неотразими, с безупречна визия, с помощта на само един домашен уред, а именно – този.

Arctic APL71222BDW3Виж цената за днес

Arctic APL71222BDW3 Review

Деликатна – тази програма е специално предназначена за изпирането на вашите дрехи от фини матeрии. Независимо дали искате да изперете копринените си ризи или деликатните дрешки на вашето бебе – тази програма ще се погрижи за премахването на иупоритите петна, като същевременно ще запази качеството на техните материи.

Wool Program – тази програма е специално предназначен за изпирането на вашите вълнени дрехи. Замърсяванията се почистват в дълбочина, а дрехите от специфична вълнена материя остават качествени и меки като в първия ден на тяхното закупуване.

Виж още: Ревю на Arctic APL81223XLW3

Дизайн

Дизайнът на този уред е вдъхновен от най-новите тенденции в дизайна на домашна електротехника. Решена в бял цвят с гланцирано покритие, пералнята машина ще пасне перфекно във всеки дом.  Дигиталният дисплей, решен в черен цвят, перфектно допълват визията на вашия домашен електроуред.

Размери

Тази модерна пералня разполага с изключително удобни и практични размери от 46,5 х 60 х 84 см (ДхВхШ) и е с тегло от 55 кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Скоростта на въртене, с която разполага уреда е 1200 об/мин. Тази изключителна мощност, гарантира, че вашите дрехи ще бъдат почистени в дълбочина дори от най-упоритите петна. С изключително ниските си нива на шум от 63 dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. 

Програми и опции

Независимо дали искате да изперете снежно белите си дрехи, черните или цветни дрехи, вашата нова пералня машина има подходяща програма за изпиране на дрехи от всякакви цветове и материи. Тя ще премахне упоритите петна, като същевременно ще запази цветовете на дрехите наситени, а тъканите меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване, благодарение на различните програми, с които разполага.

Нашето мнение за продукта

Пералня Arctic APL71222BDW3 е нов, модерен уред, който ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази тъканите и цветовете им изключително качествени. Изглеждайте винаги перфектно в офиса, в ежедневието си или дори у дома с помощта на тази нова, модерна пералня машина от Arctic.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характреистики - 9

Напиши коментар

Lost Password