Arctic APL71022BDW0 - Виж цената

Ревю на Arctic APL71022BDW0

Перални Ревюта
8

Рейтинг

Arctic APL71022BDW0 

Държите ли на безупречния си външен вид? Избирате ли внимателно вашите дрехи да бъдат само от качествени материи? А искате ли те да останат такива за дълго време? Ако отговорът е „да”, то ние имаме точният продукт за вас! Днес ще ви представим пералня Slim Arctic APL71022BDW0. С 15 изпиращи програми и множество иновативни технологии, интегрирани в тази пералня машина, тя ще поддържа вашите любими дрехи искрящо чисти, с наситени цветове и максимално запазено качество на тъканите! Бъдете винаги неотразими, с безупречна визия, с помощта на само един домашен уред, а именно – пералня Slim Arctic APL71022BDW0!

Arctic APL71022BDW0Виж цената за днес

Arctic APL71022BDW0 Review

Anti-Allergenic – тази функция е специално разработена за изпирането на деликатните бебешки дрехи, или за тези от вас, които имат чувствителна кожа и кожни алергии. Чрез поддържане на постоянна температура в пералнята машина и интензивното изплакване на вашите дрехи, тази програма предотвратява образуването на бактерии в тъканите на вашите дрехи, като по този начин ви предпазва от появата на нежелани кожни раздразнения.

Система за пяна – чрез смесването на перилния препарат с доза въздух, тази функция образува плътен и дебел слой пяна, който прониква в дълбочина в тъканите на вашите дрехи, за да спомогне за изпирането на някои от най-упоритите петна, като в същото време, запазва техните мекота, цветове и качество на тъканите.

Child Lock – тази система е разработена, специално за защита на вашите деца. Чрез заключването на контролният бутон, вие можете да бъдете спокойни, дори когато вашите малчугани играят в близост до пералнята машина, защото не биха могли да сменят програмата или да отворят вратата и, когато тя е стартирала своя изпиращ цикъл.

Wool Care – програма, специално предназначена да премахва в дълбочина упоритите петна от вашите вълнени дрехи, като същевременно запазва мекотата и качеството на специфичните вълнени материи.

Виж още: Ревю на Whirlpool FWL61452W EU

Пералня Slim Arctic APL71022BDW0 е с изстънен, модерен бял дизайн, а вграденият LED дисплей придава още повече стил и класа на вашия домашен уред. Тя разполага с размери от 45х60х84см.,което я прави лесна и удобна за поставяне във всяко помещение от вашия дом, без да заема излишна част от наличното ви пространство. Зареждането на прането в пералната машина се извършва отпред, а люкът има голям отвор, като ъгълът на отваряне е 170 градуса, което позволява прането да се постави по-лесно в пералнята машина.

С капацитет на обем от 7кг., и мощност при изпиране до 1000 об/мин., тази пералня машина ще избере в дълбочина, дори по-големи количества от вашето пране. Вече не е необходимо да пускате няколко перални една след друга, за да се погрижите за чистотата на дрехите на цялото семейство. Освен много ефективна, тази пералня машина е и много тиха при своята работа – с ниво на шума от 75dB при центрофугиране и 63dB при изпиране, тя няма да смущава вашето спокойствие с неприятни шумове. Стартирайте изпиращия цикъл дори през нощта, а на сутринта ще имате искрящо чисти дрехи. Възможността за избор от 15 различни изпиращи програми, ви гарантират, че вашите дрехи ще бъдат перфектно изпрани, а вашите тъкани ще бъдат запазени качествени и меки както в първия ден на тяхното закупуване. Ако сте от домакинствата, които държат на чистотата и качеството на своите текстилни изделия, то тази пералня машина е идеалният избор за вас!

Нашето мнение за продукта

Arctic APL71022BDW0 е изключително лесен и удобен за използване уред, защото функциите и програмите и са интуитивно поставени на контролния панел. Освен това, параметрите на изпиране могат да бъдат прочетени на вградения LED дисплей, така че винаги ще знаете дали те са подходящи за избраната изпираща програма. Имайки избор между 15 програми, можете да изперете всякакъв вид плат, без да се притеснявате, че той може да бъде повреден. Arctic APL71022BDW0 е икономична перална машина и е идеален за всяко семейство.Поддържайте своите дрехи винаги искрящо чисти, със свеж аромат и перфектна мекота на материите, за една стилна, модерна и елегантна визия – навсякъде и по всяко време!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password