Arctic APL51211BDW3 - Виж цената

Ревю на Arctic APL51211BDW3

Перални Ревюта
7.3

Рейтинг

Arctic APL51211BDW3

Държите ли на ежедневната си безупречна визия? Искате ли вашите дрехи да бъдат искрящо чисти, със свеж аромат и запазено качество на материите? Ние имаме точния продукт за вас! Пералня Slim Arctic APL51211BDW3 с енергиен клас А+ и 15 изпиращи програми, ще осигури безупречната чистота на вашите дрехи, за да изглеждате спретнати и стилни във всеки момент от вашия ден.

Arctic APL51211BDW3Виж цената за днес

Arctic APL51211BDW3 Review

Eco Dose – за дозиране на течни препарати: това е ефективна за използване функция, която ще използва точно толкова количество перилен препарат, колкото е необходимо за конкретното изпиране. Това е една лесна, удобна и спестяваща функция.

Деликатна – тази програма е специално предназначена за изпирането на вашите дрехи от фини матeрии. Независимо дали искате да изперете копринените си ризи или деликатните дрешки на вашето бебе – тази програма ще се погрижи за премахването на иупоритите петна, като същевременно ще запази качеството на техните материи.

Wool Program – тази програма е специално предназначен за изпирането на вашите вълнени дрехи. Замърсяванията се почистват в дълбочина, а дрехите от специфична вълнена материя остават качествени и меки като в първия ден на тяхното закупуване.

Виж още: Ревю на Bosch WAT24460BY 

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Сивата рамка, обгръщаща люка на барабана, придава перфектен завършек на стилната визия на вашата нова пералня машина.

Размери

Пералня Slim Arctic APL51211BDW3 разполага с изключително удобни и практични размери от 44 х 60 х 84 см (ДхВхШ) и е с тегло от 55кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1200 об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 77dB при центрофуга и 60dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична, благодарение на високият енергиен клас А+, към който спада. С нея, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Slim Arctic APL51211BDW3 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Защита от деца, Система за откриване на пяна. Тези функции в комбинация с иновативните технологии ECO система, Eco доза и Eco heater, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо дали искате да изперете снежно белите си дрехи, черните или цветни дрехи, вашата нова пералня машина има подходяща програма за изпиране на дрехи от всякакви цветове и материи. Тя ще премахне упоритите петна, като същевременно ще запази цветовете на дрехите наситени, а тъканите меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване. Програмите, с които разполага пералнята машина са: Деликатни, Програма за ръчно пране, Вълна, Смесена, Бърза програма, Програма за интензивно изплакване и др.

Нашето мнение за продукта

Пералня Slim Arctic APL51211BDW3 е нов, модерен уред, който ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази тъканите и цветовете им изключително качествени. Изглеждайте винаги перфектно в офиса, в ежедневието си или дори у дома, с помощта на този иновативен уред. Пералня Slim Arctic APL51211BDW3 със сигурност ще се превърне във верен помощник на всяка спретната домакиня, в борабата с упоритите петна!

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 6
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password