Arctic APL51011BDW3 - Виж цената

Ревю на Arctic APL51011BDW3

Перални Ревюта
7.3

Рейтинг

Arctic APL51011BDW3 

Държите ли на ежедневната си безупречна визия? Искате ли вашите дрехи да бъдат искрящо чисти, със свеж аромат и запазено качество на материите? Ние имаме точния продукт за вас! Пералня Slim Arctic APL51011BDW3 с енергиен клас А++ и 15 изпиращи програми, ще осигури безупречната чистота на вашите дрехи, за да изглеждате спретнати и стилни във всеки момент от вашия ден.

Arctic APL51011BDW3Виж цената за днес

Arctic APL51011BDW3 Review

Aqua Safe – количеството вода се регулира по електронен път: машината е оборудвана с тази система, която ще регулира количеството използвана вода, в зависимост от вида пране и количеството на прането.

Eco Dose – за дозиране на течни препарати: това е ефективна за използване функция, която ще използва точно толкова количество перилен препарат, колкото е необходимо за конкретното изпиране. Това е една лесна, удобна и спестяваща функция.

Виж още: Ревю на LG F2J5WN7S

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решен в класически бял цвят с гланцирано покритие, тази пералня машина ще пасне перфектно във всеки дом, независимо от неговото обзавеждане. Рамката, обгръщаща вратата на люка, решена в сиво придава стилен завършек на нейната визия.

Размери

Пералня Slim Arctic разполага с изключително удобни и практични размери от 44 х 60 х 84 см (ДхВхШ) и е с тегло от 55кг. Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна пералня машина с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и ляво отваряне на люка. Скоростта на въртене от 1000 об/мин ще осигури както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и запазването на качеството на техните материи. С изключително ниските си нива на шум от 77dB при центрофуга и 60dB при изпиране, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. Освен много ефективна, пералнята машина е и много енергономична, благодарение на високият енергиен клас А++, към който спада. С нея, вие гарантирано ще получите максимално качество на изпиране на базата на минимални разходи за битови сметки.

Функции и защита

Пералня Arctic APL51011BDW3 разполага с интегрирани някои от най-новите функции за защита. Те са Защита от деца, Система за откриване на пяна. Тези функции в комбинация с иновативните технологии Eco доза, S-Shape, Eco Heater, Aqua Safe, Регулатор на оборотите, Отложен старт, Бутон за настройка на температурата, Променлива скорост на центрофугиране, Настройване на програмите, гарантират както перфектното изпиране на вашите дрехи, така и максимална защита на вашата безопасност по време на работа на вашата нова пералня машина.

Програми и опции

Независимо дали искате да изперете снежно белите си дрехи, черните или цветни дрехи, вашата нова пералня машина има подходяща програма за изпиране на дрехи от всякакви цветове и материи. Тя ще премахне упоритите петна, като същевременно ще запази цветовете на дрехите наситени, а тъканите меки и качествени като в първия ден на тяхното закупуване. Програмите, с които разполага пералнята машина са: Памук, Синтетика, Центрофуга, Ризи, Памук 60°, Памук 90°, Изплакване, Изстискване и отцеждане, Бързо пране 30, Самопочистваща,
Дрехи с пух.

Нашето мнение за продукта

Пералня Slim Arctic APL51011BDW3 е нов, модерен уред, който ще осигури перфектното изпиране на вашите дрехи, като същевременно ще запази тъканите и цветовете им изключително качествени. Изглеждайте винаги перфектно в офиса, в ежедневието си или дори у дома, с помощта на този иновативен уред.

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 6
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password