Arctic ANFB155+ - Виж цената

Ревю на Arctic ANFB155+

Ревюта Хладилници
7.3

Рейтинг

Arctic ANFB155+

Искате ли нов хладилник, който да запазва хранителните ви продукти свежи за по-дълго време? Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Ние имаме точният продукт за вас – Хладилник Arctic ANFB155+ , той гарантирано ще запази вашите хранителни продукти свежи и качествени за максимално дълъг период от време, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!.

Arctic ANFB155+Виж цената за днес

Arctic ANFB155+ Review

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Виж още: Ревю на Beko RDSA310M30XB

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 138 л. С енергиен клас А+, уредът е освен много ефективен, така и много енергоикономичен. Годишният разход на електроенергия от 184 kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 43 dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 118 л, като разполага със 2 рафта и 3 допълнителни рафта на вратата. Допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. 

Нашето мнение за продукта

Този хладилник е подходящ за тези от вас, които искат да осигурят перфектните условия за съхранението на своите любими хранителни продукти. Гответе любимите ястия на вашето семейство само с висококачествени, свежи и пресни хранителни продукти, осигурени от Arctic ANFB155+ !

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 6
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password