Ревю на Arctic AK60360M30W

Arctic AK60360M30W

Хладилникът е един от основните домакински уреди и към неговият избор трябва да бъдем много внимателни. Домашните хладилници и фризери са предназначени за дългосрочно използване. През последните три години пазарът на домакински хладилни уреди се е увеличил със средно 20% годишно. По-голямата част от съвременните хладилници са оборудвани с фризер. Такъв е и моделът, който ви представяме сега – хладилник Arctic AK60360M30W , който разполага с голямо пространство за съхранение и множество технологии. Със него вие можете да разчитате на необходимостта от това да съхраните и запазите свежестта на продуктите си за дълъг период от време.

Arctic AK60360M30WВиж цената за днес

Arctic AK60360M30W Review

Насладете се сега на пълно спокойствие у дома, включващо перфектни технически характеристики, както и отлични функции за по-добра работа и спокойствие. Arctic AK60360M30W притежава Регулируем термостат – той лесно и бързо регулира температурата, според вашите нужди, като се вземе впредвид и температурата на околната среда.

Можете да променяте температурата по всяко време, като същевременно с това запазите храната си в добро състояние. Насладете се и на отлична видимост с вграденото LED осветление, което притежава нашия модел. Малките енергийно-ефективни крушки имат ярка светлина в цялото си вътрешно пространство, както и консумират десет пъти по-малко енергия от стандартното осветление.

Технически характеристики

Както повечето домакински уреди, така и хладилниците подреждаме по класове от A до G. Клас A определено е най-ефективен за разлика от другите, защото пести най-много енергия. Нашият модел притежава енергиен клас A+ от гама A+++ до D. Капацитетът му на обем е 334 литра. Това позволява съхранението на големи количества храна, което спокойно удовлетворява нуждите на цялото ви семейство. Годишният разход на електроенергия от 292 kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 39 dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които им пречат неприятните шумове при работа. Хладилникът притежава здрав корпус и е с красив бял цвят.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Размери

Предвид различните видове хладилници, които се предлагат на пазара, задължително проверявайте спецификациите на размерите, когато планирате покупката си. Това е важна част от определяне мястото на уреда във вашия дом. Нашият модел притежава следните размери: ширина от 59.5 см, дълбочина е 59.2 см и височината достига 200.9 см. Теглото на хладилника е 65.5 кг.

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 244 литра, като разполага със 4 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 5 допълнителени рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Моделът притежава допълнителни отделения за поставяне на зеленчуци и плодове, налична поставка за яйца, поставка за бутилки.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 95 литра и е с налични 3 отделения. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 5 кг. за 24ч. ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти ще бъдат замразени бързо и качествено. Фризерът има налична тава за лед.

Функции

Съвременните хладилници предлагат богато разнообразие от интересни функции. Arctic AK60360M30W разполага със следните

  • LED осветление – лампите в хладилниците, които равномерно осветяват интериора отвътре
  • Регулируем термостат – способността на хладилника да регулира най-добрите температури в зависимост от вида на хранителната стока, която съхранявате, като същевременно забавя процеса на разваляне на храната.
  • Технологията ECO Led – 7 пъти по-ниска консумация на енергия в сравнение с останалите осветителни системи

Нашето мнение за продукта

Arctic AK60360M30W е модерен хладилник в областта на битовото хладилно машиностроене, като се оповава на най-новите и съвременни тенденции по отношение на техническите показатели и естетическото оформление. Този хладилник е подходящ за тези от вас, които искат да осигурят перфектни условия за съхранението на своите любими хранителни продукти. Моделът в допълнение със своите функции е отличен избор за малки и големи семейства.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo