Arctic AK60355NFE+ - Виж цената

Ревю на Arctic AK60355NFE+

Ревюта Хладилници
7.5

Рейтинг

Arctic AK60355NFE+ 

Имате ли нужда от ефективна комбинация между хладилник и фризер, която съчетава в себе си дизайн и ефективност, то най-добрият избор, който можете да направите е Arctic AK60355NFE+. Той комбинира стилния си дизайн, с изключителни характеристики, с които ще се наслаждавате на качеството на хранителните си продукти за по-дълго време.

Arctic AK60355NFE+

Виж цената за днес

Arctic AK60355NFE+ Review

Супер охлаждане – благодарение на технологията за супер охлаждане на вашия хладилник, студеният въздух се разпределя равномервно в хладилното простраство, като по този начин се гарантира запазването на свежестта на вашите хранителни продукти.

Система за сигнализиране за отворена врата – умната система за сигнализиране,подава звуков сигнал, ако вратата на вашият хладилник не е плътно затворена. По този начин се предотвратява размразяването на храните и се възпира възможността за тяхното разваляне.

LED дисплей – вграденият дисплей, ви позволява да следите и лесно да регулирате температурата както в хладилника, така и във фризерната част. Поддържайте оптимални температурни нива, за да се запазят вашите хранителни продукти пресни и свежи.

Помещение за съхранване на свежи храни – специалното отделение, предназначено за съхранение на свежи плодове и зеленчуци, подпомага запазването на тяхната свежст и витаминни качества за по-дълго време.

Виж още: РЕВЮ: Хладилник с фризер Indesit LR8 S1 S – Цена и мнения!

Хладилник с фризер Arctic AK60355NFE е с изключително стилен дизайн, решен в класически бял цвят, той пасва идеално в дизайна на всяка модерна кухня. Вграденият LED дисплей, придава допълнителна нотка на изтънченост в дизайна на вашия хладилник. Липсата на дръжки, прави интерфейса му семпъл и изчистен.

Размерите на хладилникът са 59.5 х 60 х 201см, което го прави лесен и практичен за поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Общият му капацитет на обем от 321л., позволява да съхранявате големи количества от любимите си храни, които ще задоволят напълно хранителните нужди на цялото ви семейство. Фризерът разполага с обем от 90л.,като можете да замразявате лесно и бързо до 5кг., храна само в рамките на 24 часа. Иновативните технологии, които предотвратяват образуването на скреж в хладилника и на обилно количество лед във фризера, позволяват вашите хранителни продукти да бъдат запазени свежи а почистването на хладилника става лесно, бързо и удобно.

Освен много ефективен, този хладилник е и много енергономичен при своята работа. С разход на електроенергия от 331kWh, той попада в първите места по оптимални раходи на електроенергия при своята работа. Нивото на възпроизвежданият шум е едва 43dB, което го прави идеален за кухни и трапезарии, намиращи се в едно обединено помещение. Благодарение на технологията за работа без електрозахранване, вашият хладилник поддържа оптимално ниска температура в продължение на 17ч. Това е много практична функция, при евентуално възникнали проблеми с вашето електрозахранване.

Нашето мнение за продукта:

Със стилен дизайн, изключителна енергийна ефективност и множество функции, Хладилник с фризер Arctic AK60355NFE+ ще се погрижи за запазването на свежестта и качеството на вашите любими хранителни продукти за изключително дълго време. Ако държите на качествената храна, приготвена с изцяло свежи и пресни продукти, то този хладилник е идеалното решение за вашия дом. Той ще се погрижи за запазването на хранителните качества на всички ваши продукти, за да приготвяте любимите си домашни ястия само с най-висококачествени и свежи хранителни продукти.

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password