Arctic AK603502-4 - Виж цената

Ревю на Arctic AK603502-4

Ревюта Хладилници
8

Рейтинг

Arctic AK603502-4 

Искате нов, многофункционален хладилник с висока ефективност при своята работа? Качеството на хранителните ви продукти е от изключителна важност за вас и затова искате да ги съхранявате при най-добрите възможни условия? Ние ще ви представим точния за вас продукт. Хладилник с фризер Arctic AK603502-4 с висока ефективност, запазва вашите хранителни продукти свежи и качествени за дълго време, а за вас остава приятната част– насладата от консумацията им.

Arctic AK603502-4Виж цената за днес

Arctic AK603502-4 Review

Garden Fresh – просторно отделение за съхранение на зеленчуци и плодове. Вашите храни ще бъдат свежи и вкусни за дълго време!

Регулируем термостат – Хладилникът е оборудван с лесен за използване термостат. Целта е бързото регулиране на температурата според вашите нужди, като се вземе предвид температурата на околната среда. Можете да промените температурата по всяко време, за да запазите храната си в най-добро състояние

Fast Freeze XL Zone – Голямо отделение за замразяване, което осигурява множество възможности за замразяване, включително бързо замразяване. Може да се използва за всички замразени храни.

Рафтове от безопасно стъкло – рафтовете от стъкло с висока якост осигуряват повишена безопасност, предотвратявайки инциденти

Виж още: Ревю на Hansa FK268.3

Този хладилник комбинира много добре разпределени добре обмислени пространства, за да съхранява голямо количество зеленчуци и плодове. В допълнение към това енергийният му клас A + ви предлага и ниска консумация на енергия. Вътре има три рафта със защитено стъкло. Те осигуряват много висока устойчивост, за да осигури по-голяма безопасност при съхранение на храни или тежки контейнери.

От вътрешната страна има отделение, посветено на зеленчуци и плодове, което се нарича Garden Fresh. Това отделение има контрол на влажността, която ще поддържа зеленчуците за много дълго време между най-добрата възможна форма. Важно е да запомните, че този хладилник съчетава обратими врати, които могат да ви помогнат да поставите хладилника където искате.

Сега нека да поговорим за вътрешното пространство и неговата ефективност. Вътре има максимален обем от 205л. за хладилника и 126л. за фризера, което е много важно. Фризерът разполага с 4 отделения. Годишното потребление на този модел е 328kW годишно, което го прави и изключително енергономичен. Той също има безпроблемна работа за 18 часа, дори ако остане без електрозахранване. Размерите на хладилника са: 201 x 59,5 x 60 мм.

Нашето мнение за продукта

Удобен, практичен и много функционален, хладилникът с Arctic AK603502-4 би се вписал страхотно във всяка кухня и е един надежден уред на изключително приемлива цена. С големият си капацитет на обем и множество вградени функции, той ще запази любимите ви хранителни продукти по-свежи, за по-дълго време. Подарете си удоволствието от консумацията на винаги прясна храна!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password