Ревю на Arctic AK60320M30W

Arctic AK60320M30W

Изборът на хубав хладилник понякога е доста трудна задача. За да избереш правилния модел трябва да се запознаеш добре със доста харахтеристики и функции. Освен, че изисква инвестиция, той е един от най-важните уреди у дома. Затова е важно да избереш хладилник, който пасва идеално на твоят дом. В днешно време разполагаме с богат избор и всеки модел има своите предимства и специални функции. Ние имаме прекрасен продукт за вас. Хладилник с фризер Arctic AK60320M30W, който разполага с огромно пространство за съхранение и множество модерни технологии. Той е вашия отличен избор, ако не разполагате с място за отделен хладилник и фризер. Със него спокойно можеш да поддържаш по-големи запаси от храна, като оптималните условия позволяват храната да запази своята добра консистенция.

Arctic AK60320M30WВиж цената за днес

Arctic AK60320M30W Review

Регулируем термостат – Всички хладилници и охладители на марката, Arctic, са оборудвани с лесен за използване термостат. Целта е бързото регулиране на температурата според вашите нужди, като се вземе предвид температурата на околната среда. Можете да промените температурата по всяко време, за да запазите храната си в най-добро състояние!

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 295 л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. С енергиен клас А+, уредът е освен много ефективен, така и много енергоикономичен. Годишният разход на електроенергия от 267 kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 39 dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 205 л, като разполага със 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 3 допълнителени рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 90 л., с 3 отделения. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти. Капацитетът му на замразяване от 5 кг. за 24ч. ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо и качествено.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник е подходящ за тези от вас, които искат да осигурят перфектните условия за съхранението на своите любими хранителни продукти. Гответе любимите ястия на вашето семейство само с висококачествени, свежи и пресни хранителни продукти, осигурени от Arctic AK60320M30W !

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo