Arctic AK60320+ - Виж цената

Ревю на Arctic AK60320+

333333333 Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Arctic AK60320+ 

Искате ли нов хладилник, който да запазва хранителните ви продукти свежи за по-дълго време? Държите ли на високото качество на вашите хранителни продукти? Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер Arctic AK60320+ се предлага с голямо пространство и помага да се запази цялата храна в прясно състояние за дълго време. Каним ви да откриете неговите предимства, в нашият обстоен преглед на този продукт.

Arctic AK60320+Виж цената за днес

Arctic AK60320+ Review

Garden Fresh – отделение, посветено на зеленчуците и плодовете, което контролита нивата на влажността във вашия хладилник, като запазва пресни плодове и зеленчуци за много дълго време.

FAST FREEZE XL ZONE – изключително голямо пространство във фризерната част, което разполага с 3 големи отделения за вашите хранителни продукти. Функцията за бързо замразяване ви позволява да замразите до 6кг., храна в рамките на едва 24 часа.

MIX ZONE – благодарение на поставените на вратата рафтове, вие разполагате с по-голямо пространство за съхранение във вашия хладилник. Поставете обемистите бутилки с мляко, кутии със сок или буркани с любимото ви сладко, директно в поставките, монтирани на вратата на вашия хладилник.

ECO BUZZ – това е умна система, която ви предупреждава чрез звуков сигнал, ако случайно забравите вратата на вашия хладилник отворена. Това предотвратява повдигането на температурата в хладилното помещение и развалянето на вашите хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Samsung RB31FERNDSA

Най-важното нещо за един хладилник е разходът на енергия и пространството, което заема. Хладилник с фризер Arctic AK60320+ е с енергиен клас A + и предлага оптимална консумация на електроенергия като е с до 24% по-икономичен в сравнение с други хладилници от този енергиен клас.

Можем също така да кажем, че този хладилник разполага с функцията за обратими врати, което е много удобно, защото не е необходимо да се съобразявате с пространството, в което ще бъде поставен. Можем да кажем, че интериорът е бил организиран и разпределен на доста в доста обширни параметри. Хладилникът има общ обем от 295л, от които 205л са разпределени за хладилника и 90л за фризера.

Отвътре, хладилното пространство е организирано изключително добре. Вътре имаме пространство, разделено на три закалени стъклени рафта и четири рафта на вратата. Един от четирите рафта на вратата, е специално предназначен за съхранението на бутилки с голям обем.

Фризерът е разделен и на три отделения със специално отделение за бързо замразяване. Хладилникът е с размери от 185.3 х 59.5 х 60см и има консумация на енергия от 267кВт на година. Компресорът, произвежда шум от едва 42dB, което прави този уред изключително тих при своята работа.

Нашето мнение за продукта

Изключително функционален с голям капацитет на обем, хладилник с фризер Arctic AK60320+ ви предоставя възможността да съхранявате големи количества от вашите любими храни. Множеството му интегрирани технологии, позволяват да съхранявате вашата храна при оптимално добри условия на съхранение, за да бъдат запазени техните хранителни свойства и качества. Наслаждавайте се на свежа, вкусна храна, която се намира на една ръка разстояния във вашия дом – директно във вашия хладилник.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password