Arctic AK54305NFMT+ - Виж цената

Ревю на Arctic AK54305NFMT+

Ревюта Хладилници
7.5

Рейтинг

Arctic AK54305NFMT+

Обичате ли у дома да имате винаги свежи, вкусни и качествени хранителни продукти? Държите ли те да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Ние имаме точния уред за вас! Хладилник с фризер Arctic AK54305NFMT+ с енергиен клас А+ и множество интегрирани модерни технологии, той гарантирано ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти!

Arctic AK54305NFMT+Виж цената за днес

Arctic AK54305NFMT+ Review

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система се предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник и на големи количества лед във фризера. По този начин хранителните продукти се запазват свежи и качествени, а почистването на вашия домашен електроуред е по-лесно от всякога, без необходимост от предварителното му размразяване.

Бързо замразяване – функцията за бързо замразяване ви осигурява високоскоростно и изключително ефективно замразяване дори на големи количества от вашите хранителни продукти. По този начин те се запазват свежи и качествени и се предотвратява възможността за тяхното разваляне.

Виж още: Ревю на LG GBF548NSDZB

Дизайн

Дизайнът на хладилника е много модерен и стилен. Вдъхновен от най-новите модни тенденции при дизайна на домашни електроуреди, той е решен в сив цвят с матирано покритие, той ще пасне перфектно във всяка модерна и изискано обзаведена кухня.

Размери

Хладилник с фризер Arctic AK54305NFMT+ е с размери от 54 х 60 х 181.2см. Това позволява лесното му и удобно монтиране във всяка кухня. Реверсивните му врати, променящи посоката си на отваряне, позволяват той да бъде монтиран във всяка кухня, независимо от наличното пространство, с което разполагате.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 266л. и изключително ниски нива на шум от 42dB, този уред е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при своята работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. Климатичният клас, към който спада уреда е SN – ST . Също така, хладилникът разполага с възможността за автономна работа без ток до 16ч.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 190л., като това позволява съхранението на хранителни продукти, достатъчни за да задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Във вътрешността си той има 4 рафта от закалено стъкло. Автоматичната му система за размразяване ще предотврати както образуването на скреж във вътрешността на вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти.

Фризер

Фризерът е с обем от 76л и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти.

Нашето мнение за продукта

Хладилникът е нов, модерен и изключително ефективен охладителен уред, който гарантирано ще запази вашите хранителни продукти качествени и свежи за дълъг период от време. Наслаждавайте се на вкусна и прясна храна, само на ръка разстояние във вашата кухня, а именно във вашия нов хладилник Arctic AK54305NFMT!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password