Arctic AK54240S+ - Виж цената

Ревю на Arctic AK54240S+

Ревюта Хладилници
7.3

Рейтинг

Arctic AK54240S+ 

Държите ли на висококачествената храна? Искате ли да имате нов хладилен уред, който да осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти? Ние имаме идеалният уред за вас! Хладилник с фризер Arctic AK54240S+ с енергиен клас А+ и множество функции, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Arctic AK54240S+Виж цената за днес

Arctic AK54240S+ Review

Антибактериална система – вашият уред е напълно защитен от микроби и микроорганизми, които неминуемо се образуват във всеки хладилник. Антибактериалната система на LG, не позволява образуването на бактерии във вашия хладилник, като по този начин гарантира сигурността и качеството на вашите хранителни продукти.

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Супер замразяване – фризерът разполага с възможността на замразяване на големи количества храна за изключително кратък период от време. Това гарантира максималното запазване на качеството на вашитя хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Beko RCNA400E20ZXP

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително изчистен и модерен. Решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, обзаведени стилно и модерно.

Размери

Хладилник с фризер Arctic AK54240S+ е с размери от 54 х 60 х 152.5см и е с тегло от 48кг. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни. Реверсивните му врати спомагат за неговата практичност, като те могат да бъдат монтирани, така че да се отварят в най-удобната за вас посока, съобразена с наличното пространство във вашата кухня.

Технически характеристики

С общ брутен обем от 229л и изключително ниски нива на шум от 40db, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 245kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, хладилникът разполага с възможност за автономна работа без ток до 16ч. По този начин ниските нива на температурата в уреда се поддържат, за да се запазят продуктите ви свежи, дори когато е възникнал проблем с електрозахранването.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 142л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от закалено стъкло и 3 допълнителни рафта за съхранение на вратата. По този начин вие разполагате максимално голямо пространство за съхранение върху стъклените рафтове на вашия охладителен уред.

Фризер

Фризерът е с обем от 87л и с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. С капацитета си на замразяване от 3.5кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Arctic AK54240S+ ще създаде оптимално добри условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти. Благодарение на изключителната ефективност при своята работа, допълнителните интегрирани технологии и отличният си клас на енергийна ефективност. Той гарантирано ще запази качеството и свежестта на вашите любими храни, а за вас ще остави единствено удоволствието от тяхната консумация!

Виж цената за днес

7.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Капацитет - 6
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password