Ревю на Apple Watch SE

Apple Watch SE

Ако знаете, че искате нов Apple Watch, Watch SE е този, който трябва да изберете: той има всички полезни функции на Watch 6, но е много по-евтин и следователно един от най-добрите интелигентни часовници на пазара. Ако искате да не правите компромис по отношение на качеството на вашия верен спътник в тренировките, то изберете Apple Watch SE.

Apple Watch SE

Виж цената за днес

Основни характеристики

Дизайнът на Apple Watch SE е изклщчително разпознаваем – правоъгълна форма на дисплея с извити ръбове, заоблени алуминиеви шасита и Digital Crown отстрани. Ако преди сте имали Apple Watch или просто сте се възхищавали на устройствата и сте се стремили да притежавате такъв, този модел не прави изклщчение от към дизайна. 44-милиметровият корпус е перфектно допълнен от силиконова каишка в нежен розов цвят.

Дигиталният дисплей е 1.78 инча като той също е добре познат по отношение на рязкост и разделителна способност. Благодарение на OLED технологията, картината е ясна, ярка и лесна за четене под всеки ъгъл. Свързаността на устройството се осъществява чрез Bluetooth, NFC и Wi-Fi. Освен това батерията издържа до 18ч., без необходимостта от повторно презареждане. Друго голямо предимство е голямото място за съхранение на приложения и др., от 8GB.

Виж още: Най-добрите смарт часовници

Функции и спецификации

Добавете абонамент за Apple Music и чифт AirPods и можете да излезете от къщата си без телефон, за продължителен джогинг с изобилие от музика, Тези безпроблемни преживявания са това, което ще примами потребителите на Apple Watch и въпреки, че това може да се направи на която и да е от гамата на Apple Watch, комбинацията от по-големия екран на SE, на който да проследявате тренировката си, и по-бюджетната цена, правят този модел на Apple толкова предпочитан сред потребителите.

Основните дейности, които може да измерва този умен часовник са: Крачки, Сърдечен пулс, Обаждания – така че можете да следите общото си физическо състояние по всяко време на денонощието, както и да приемате обаждания директно от вашия часовник.

Сензорите Heart Rate Sensor, Алтиметър, Сензор за ускорение, Околна светлина и Жироскоп ще ви помогнат да следите показателите си дори при висока физическа активност. Освен това, часовника разполага с GPS, Водоустойчивост, Компас, Микрофон, Speaker, SOS и Fall detecion. Това ви позволява да практикувате спортове на открито, да плувате и да извършвате всички видове физически дейности.

Заключение

Watch SE е нов модерен спортен часовник от лидера в производството на нови технологии – Apple. С него ще можете да следите важните за вас физически показатели, както при висока физическа активност, така и в състояние на покой. Ако искате да не правите компромис с качеството за сметка на цената, то този модел ще се превърне във ваш верен спътник в грижата за общото ви здравословно състояние.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo