Ревю на Apple Watch 6

Apple Watch 6

Apple определено се наложиха като лидери на пазара не само при смартфоните, но и при смарт часовниците. Популярността на Apple Watches нараства до точката, при която повечето потребители стигат до извода, че това са малки втори смартфони, които свързват вашия iPhone към вашия часовник и може би се чудите дали новото устройство предлага нещо примамливо. Ако сте фенове на смарт часовниците и обмисляте за надграждане от по-стар модел, ще ви е особено интересно да научите какво е новото при Apple Watch 6.

Apple Watch 6Виж цената за днес

Основни характеристики

Относно дизайна, Apple Watch 6 продължава със същите дизайнерски мотиви, използвани в предишните модели – заоблен метален корпус с квадратен дисплей, който се извива елегантно около самото устройство. Красивият и нежен бледо розов цвят, ще пасне идеално на аутфита на всяка съвременна жена. 1.78-ичовият Always-On Retina дисплей, използващ OLED технология, е толкова ярък и изчистен, благодарение на отличното съотношение между богатите цветове и контраст.

Корпусът е от алуминий с размер от 40 мм. Свързаността на устройството може да бъде осъществена чрез Bluetooth, NFC или Wi-Fi. Капацитеът на съхранение е 32GB, а освен това смарт часовника има автономност на батерията до 18ч., което позволява активното му използване без нуждата от допълнително презареждане.

Виж още: Най-добрите смарт часовници

Функции и спецификации

Както през последните години, фитнесът е основният фокус на новия Apple Watch и е по-виден от всякога. Нов сензор ви позволява да видите колко добре е наситена кръвта ви с кислород. Въпреки това, Apple дава ясен знак, че това не е медицински инструмент и трябва да се използва само за наблюдение на общата физическа форма.

По-голям интерес представлява новата услуга Fitness Plus от Apple, която позволява на потребителите на Watch да се възплозват от фитнес тренировки навсякъде, където се намират – и всеки нов Apple Watch ще има три безплатни месеца тренировки, които да изпробвате. Сензорите, с който разполага устройството са: Heart Rate Sensor, Алтиметър, Сензор за ускорение, Околна светлина, Жироскоп, Кислород в кръвта, EKG. Всеки един от тях следи основните показатели на тялото ви както в покой, така и по време на висока физическа активност. Дейностите, които можете да проследите на дисплея на вашия умен часовник като: Крачки, Сърдечен пулс, Обаждания, Мониторинг SPO2 и Шум ще ви дадат възможността да следите общото си физическо състояние по всяко време от денонощието, а функцията за приемане на обаждания, ще отмени до голяма степен постоянното носене на вашия смартфон.

Освен множеството сензори и функции, Apple Watch разполага и с GPS, Водоустойчивост, Компас, Микрофон, EKG, Speaker, SOS, Отчитане на кислород в кръвта и Fall detecion. Всяка една от функциите, ще ви позволи да спортувате както на закрито, така и на открито, можете да отчетете изминатите разстояния, общо здравословно състояние и др.

Заключение 

Ако сте фенове на смарт часовниците, то винаги трябва да избирате най-модерната версия на каквото и да е от устройствата на Apple, тъй като то ще се поддържа по-дълго с актуализации, ще предлага по-дълъг живот на батерията и ще предлага най-широк спектър от функции. Ако имате нужда от нов Smart часовник с множество функции, стил в дизайна и висока ефективност при своята работа, то Apple Watch 6 е идеалният избор за вас.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo