Ревю на Apple Watch 3

Apple Watch 3

Заслужава ли си Apple Watch 3 да се купи? Apple Watch 3 може да не е най-новият Apple Watch модел, но е на страхотна стойност и ще разполага с множество функции, които ще осблужат нуждите на повечето потребители. Ако все още се чудите дали това е вашия смарт часовник, ние съставихме списък с основните предимства, поради които си заслужава да изберетеApple Watch 3.

Apple Watch 3Виж цената за днес

Основни характеристики

Apple остават верни при дизайна на смарт часовниците си и при производството на Watch 3. Алуминиевият корпус с правоъгълна форма е перфектно допълнен от силиконова каишка, а белият цвят го прави подходящ както за мъже, така и за жени. Дисплеят е 42мм с OLED технология, която предлага на потребителите ярки и наситени цветове и дълбок контраст на възпроизвежданото съдържание.

Свързаността се осъществява чрез Wi-Fi 802,11 б / г / N или Bluetooth 4.2. Li-Ion батерията е с автономна работа до 18ч., което е голямо удобство, без необходимост от постоянното зареждане на часовника. Също така, капацитетът на съхранение от 8GB ще ви позволи да съхраните всички ваши любими приложения на вашия смартфон.

Виж още: Най-добрите смарт часовници

Функции и спецификации

Apple Watch 3 съдържа всички основни функции на Apple Watch. Часовника може да осъществява обаждания, да извършва плащания с Apple Pay, да действа като дистанционно управление за камерата на вашия iPhone, да получавате известия, да използвате Siri, да проследявате тренировките си и много други. Има повече от достатъчно, за да оправдае цената на Apple Watch 3, тъй като той служи както като спътник във фитнеса, така и като „помощник“ на вашия iPhone.

Apple Watch 3 може да се използва за доста различни задачи през целия ден, докато повечето фитнес тракери са в най-доброто състояние, когато потребителите са активни. Не бива да подценявате важността на безбройните приложения, които могат да бъдат инсталирани на Apple Watch 3, тъй като повечето други фитнес часовници са относително ограничени по отношение на начина, по който можете да проследявате активността си. Apple Watch 3 работи с watchOS 7.

Въпреки че може да е изкушаващо да закупите часовник, по-стар от Apple Watch 3, не препоръчваме да го правите, защото те не могат да стартират WatchOS7 и съответно не можете да използвате автоматични актуализации на софтуера и приложенията. Имайте предвид, че това е основният софтуер, който захранва вашия Apple Watch и го кара да работи с вашия iPhone.

Можете да използвате часовника, дори по време на плуване и да не се притеснявате за щети нанесени от водата. Когато започнете тренировка по плуване, Apple Watch 3 заключва екрана, а след това можете да завъртите цифровата корона, – ще чуете шум който сигнализира за изхвърлянето на водата от часовника. Също така, Можете да отговорите на обаждане на вашия Apple Watch, като го използвате като малък Bluetooth високоговорител.

Заключение 

Модерен, с множество функции изчистен дизайн и ненадминато качество по отношение на ефективностаа. Apple Watch 3 е предназначен за тези от вас, които водят активен начин на живот, но обичат да следят общото си физическо състояние, дори в моменти на покой. Ако искате модерен, бюджетен, но същевременно високо функционален смарт часовник, то серия 3 на Apple може да бъде идеалното попадение за вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo