Ревю на Allview 55ePlay6100-U

Allview 55ePlay6100-U

Търсите ли нов телевизор за вашето домакинство, който да ви предлага комбинация от ясна картина и кристално чист звук? Искате ли да сърфирате лесно и бързо в любимото си онлайн пространство? Вие сте на правилното място! Днес ще ви представим телевизор Allview 55ePlay6100-U, който ще ви предложи картина с перфектен контраст, ясни изображения и висококачествен звук за едно по-добро телевизионно изживяване.

Allview 55ePlay6100-UВиж цената за днес

Allview 55ePlay6100-U Review

Android – любимата операционна система от вашия смартфон, се пренася и във вашия телевизор. Благодарение на това, вие имате бърз и лесен достъп до Netflix или YouTube, както и до любимите ви игри, социални мрежи или приложения.

Dolby Audio™ – тази технология ви предлага кристално чист и ясен звук. Можете да се насладите на перфектно аудио, независимо от възпроизвежданото съдържание.

Netflix, HBO Go и Prime Video – ако сте любители на киното, то ще можете да се насладите на най-новите сериали, филми и ТВ предавания, благодарения на лесния достъп до платформите Netflix, HBO Go и Prime Video.

Вграден ™ Chromecast ™ – благодарение на тази функция, можете лесно и бързо да свържете своя смартфон (Android или iOs) и да възпроизведете любимото си съдържание на екрана на телевизора.

Google Assistant – можете да синхронизире Google Assistant с вашия SMART телевизор и да си водите личен дневник, дневен график, както и да следите новини и трафик в реално време, без това да попречи на гледаното от вас съдържание.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

 

Дизайн

Телевизорът е в сиво-сребрист цвят, като това го прави подходящ за обзавеждането на всяко домакинство. Екранът е „обгърнат“ от ултратънка рамка, която ви позволява да се насладите на цялото съдържание, възпроизвеждано на екрана.

Основни характеристики

Приемането и предаването на сигнал на уреда се осъществява чрез DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T и DVB-T2. Консумираната от телевизора мощност е едва 108W, което ще ви позволи да се насладите на високоефективната работа на уреда на база на минимални разходи за електроенергия.

Видео

Картината се възпроизвежда на екран с диагонал от 140 см и резолюция от 3840 x 2160 пиксела. Също така, тя е обогатена от допълнителни технологии EPG, Режим Imagine и др, комбинирани с 4K Ultra HD качество, които допринасят за кристално ясните, наситени изображения.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, с 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20 W, общо. Допълнително, звукът е обогатен с технологиите Dolby Audio, Surround Mode и др., които правят възпроизвежданото аудио съдържание още по-ясно и висококачествено.

Конектори

Благодарение на множеството възможности за допълнително свързване, вие можете да се насладите на любимото си онлайн съдържание, чрез Wi-Fi, както и да разглеждате мултимедийни файлове като снимки или видеа от любимите си пътешествия чрез портовете за допълнително свързване като: 1 x Jack 3.5 mm 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 4 x HDMI 1 x AV 3 x USB.

Нашето мнение за продукта

Ако искате да имате нов телевизор, който да ви позволи да се наслаждавате на високо качество на картина и звук, без значение от възпроизвежданото от вас съдържание, то Allview 55ePlay6100-U е точният избор за вас. С вградени модерни технологии, изящен дизайн и множество функции, той ще ви позволи да се потопите в едно ново телевизионно изживяване върху огромен 55-инчов екран.

Виж цената за днес

4/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo