Allview 50ePlay6100-U - Виж цената

Ревю на Allview 50ePlay6100-U

111111111 Ревюта Телевизори
9.3

Рейтинг

Allview 50ePlay6100-U

Allview e сравнително нова марка на пазара. Румънският производител се е погрижил да съчетае в нея високо качество и достъпна цена. Телевизор  Allview 50ePlay6100-U е точно такъв уред. С 4K Ultra HD качество на картината и множество вградени модерни технологии, той ще ви позволи да се потопите в магията на един истински мултимедиен свят.

Allview 50ePlay6100-UВиж цената за днес

Функции

Netflix, HBO Go и Prime Video – изберете от богатия набор от филми на платформите и си направете истинско домашно кино.

Вграден ™ Chromecast ™ – благодарение на тази функция, можете лесно и бързо да свържете своя смартфон (Android или iOs) и да възпроизведете любимото си съдържание на екрана на телевизора.

Google Assistant – можете да синхронизире Google Assistant с вашия SMART телевизор и да си водите личен дневник, дневен график, както и да следите новини и трафик в реално време, без това да попречи на гледаното от вас съдържание.

Виж още: Ревю на Allview 43ePlay6100-F

Дизайн и Характеристики

Allview 50ePlay6100-U е с перфектно съчетан дизайн между черно и сиво. Класическа черна рамка обгръща 50-инчовият екран, като в долната си част тя завърва със сребрист цвят. Освен това в левия и десния ъгъл на уреда са поставени дъгообразни крачета за максимална стабилност. Размерите на телевизора са 1113 x 703 x 230 мм (със стойка) и 1113 x 641 x 60 мм (без стойка)

Картината, която наблюдавате от 50-инчовият екран е изключително ярка с много дълбок контраст. Това е така, благодарение на множеството нови технологии, събрани в този телевизор. Контрастът е подобрен с над 400%, а нивата на бяло са намалени с около 200%, за да избегнат избледняванията и да се получи максимална дълбочина на цветовете.

Освен с перфектно качество на картината, телевизора разполага и с много добри звукови характеристики. Мощността на вградените говорители от 20 W, осигурява качествен, достатъчно ясен и силен звук, като можете да избирате от няколко опции за неговото максимално стабилизиране: Dolby Audio, Surround Mode, AVC и Equalizer.

Свързаност

Телевизор Allview 50ePlay6100-U е оборудван с множество възможности за допълнително свързване. Можете да избирате от 4 x HDMI порта, 3 x USB порта, 1 x AV и CI+ slot. Така можете да бъдете сигурни, че независимо какъв е източника на желаното от вас съдържание – телефон, таблет, лаптоп или преносима външна памет – вие ще можете да го свържете към телевизора и да се наслаждавате на избраното съдържание.

В заключение

Телевизор Allview 50ePlay6100-U предлага на своите потребители възможност за гледане на филми, слушане на музика, сърфиране в интернет както и избор от няколко видео канала. Независимо какво е избраното от вас съсдържание, можете да го възпроизведете на вашия телевизор с максимално качество.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Екран - 9
Характерситики - 9

Напиши коментар

Lost Password