Allview 50ATS5100-UN - Виж цената

Ревю на Allview 50ATS5100-UN

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Allview 50ATS5100-UN

Искате нов, модерен и изключително функционален телевизор? Държите на качеството на картината в най-голям аспект? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не правите компромиси при избора си на телевизор? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор Allview 50ATS5100-UN с 4K Ultra HD качество на картината, множество функции и перфектна работа, ви предоставя възможността да се наслаждавате на любимите си филми, спортни предавания и шоу-програми с максимално качество на звук и картина, за най-добро ТВ изживяване директно във вашия дом!

Allview 50ATS5100-UNВиж цената за днес

Allview 50ATS5100-UN Review

HDR технологията разширява обхвата на контраст и цветен диапазон, допринасяйки за реалистичността на изобразеното изображение

High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) – Телевизорите с този протокол позволяват сигурно възпроизвеждане на съдържание с форма на цифрова защита, разработена от Intel, за да се предотврати копирането на видео и аудио съдържание чрез връзки

Широк ъгъл на гледаемост от 176 градуса – Всеки в стаята може да се наслаждава на развлечения, филми и спортни програми с богат, дълбок цветен обем, независимо от неговото позициониране спрямо телевизора.

Виж още: Ревю на Allview 50ePlay6100-U

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Семплите му крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизора са изключително практични. Те са 1131 x 718 x 243 мм със стойка и 1131 x 659 x 79 мм без стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-C, DVB-T и DVB-T2. Също така, уредът разполага с вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергоикономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 85 W.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 125 см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Широият му ъгъл на гледаемост от 176 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 8 W, общо. Тази мощност, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. USB и HDMI свързването, ще ви позволят да възпроизведете вашите снимки, видеа или любими филми от източника ви на преносима памет, директно на големият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: 1 x SCART 1 x VGA 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 1 x AV 3 x USB.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество функции, телевизор Allview 50ATS5100-UN ви дава възможността да се насладите на качествена картина, с наситени цветове в комбинация с перфектен звук. Благодарение на множеството му функции за свързване с различни устройста, вече можете да превърнете вашия дом в истински мултимедиен център. Ако сте от хората, които държат на качеството и функционалността на своята домашна техника в най-висока степен, то това е идеалният продукт за вашето домакинство!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password