Ревю на Allview 40ePlay6000-F/1

Allview 40ePlay6000-F/1

Ясна и точна картина с наситени богати цветове, комбинирана с перфектни звукови характеристики – ако това е телевизора, който търсите, то Allview 40ePlay6000-F/1 е идеалният избор за вашия дом. Днес ще ви представим телевизор Allview 40ePlay6000-F/1, който е оборудван с всички модерни технологии интегрирани в съвременните телевизори на пазара.

Allview 40ePlay6000-F/1Виж цената за днес

Allview 40ePlay6000-F/1 Review

Android – операционната система от вашия мобилен телефон се пренася директно във вашия телевизор. По този начин вие ще имате бърз и лесен достъп до любимите си приложения и онлайн съдържание, директно на екрана на вашия телевизор.

Dolby Audio™ – тази технология, подобрява значително качеството на звука, като по този начин можете да се насладите на всеки звук от възпроизвежданото съдържание.

Netflix, HBO Go и Prime Video – изберете от богатия набор от филми на платформите и си направете истинско домашно кино.

Вграден ™ Chromecast ™ – благодарение на тази функция, можете лесно и бързо да свържете своя смартфон (Android или iOs) и да възпроизведете любимото си съдържание на екрана на телевизора.

Виж още: Най-добрите телевизори

Дизайн

Дизайнът на телевизора е решен в сребсрист цвят, като това го прави подходящ избор за интериора на всеки дом. Дисплеят е обгърнат от тънка рамка, за да се насладите максимално на възпроизвежданото на екрана съдържание.

Основни характеристики

Телевизорът е оборудван с няколко изхода за приема и предаване на връзка, а именно – DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T и DVB-T2. Allview 40ePlay6000-F/1 е много енерго спестяващ при своята работа с консумирана мощност от 59W.

Видео

Екранът на телевизора е с диагонал от 101см., с резолюция от 3840 x 2160 пиксела, което гарантира ясна и същевременно качествена картина на възпроизвежданото съдържание. Освен това, уреда е снабден с допълнителни технологии като EPG и Full HD, които допълнително оптимизират изображенията, като възпроизвежданата картина е с ясни, ярки и богати цветове.

Аудио

Със стерео аудио система, поддържана от 2 вградени високоговорителя с обща мощност на звука от 16W, вие ще можете да се насладите освен на кристално ясно качество на картината, така и на кристално ясно качество на звука. Допълнителните технологии, оптимизиращи изходния звук като Standard Music Sound Mode и др., ще ви позволят да уловите дори най-фините звуци от възпроизвежданото съдържание.

Конектори

Allview 40ePlay6000-F/1 разполага с множество възможности за допълнително свързване. Възможността за свързване чрез Wi-Fi ви предоставя възможността да сърфирате в любимото си онлайн пространство. Разглеждайте снимки, видеоклипове или говорете с любимите си онлайн приятели, директно от 40-инчовият екран на вашия нов телевизор. Allview 40ePlay6000-F/1 разполага с още редица допълнителни конектори и връзки, а именно: 2 x HDMI CI+ slot 2 x USB 1 x AV.

Виж още : Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Нашето мнение за продукта

Allview 40ePlay6000-F/1 е перфектен телевизор, който разполага с много добро качество на звук и картина. Независимо дали искате да гледате филми, да слушате музика или да сърфирате в любимото си онлайн пространство – ще имате възможността да го направите у дома, директно на 40-инчовият екран на вашия телевизор.

Виж цената за днес

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo