Ревю на Allview 32ePlay6100-H

Allview 32ePlay6100-H

Търсите ли си нов телевизор, който да ви позволи да се наслаждавате на любимото си видео и аудио съдържание с ненадминато качество? Ако отговорът ви е „да“, то вие сте попаднали на правилното място. Днес ви представяме телевизор Allview 32ePlay6100-H. Той е оборудван с някои от най-новите технологии, които подобряват звука и картината, за да се потопите в несравнимо ТВ изживяване.

Allview 32ePlay6100-HВиж цената за днес

Allview 32ePlay6100-H Review

Android – операционната система от вашия смартфон, вече е интегрирана и на вашия телевизор. Благодарение на Android операционната система, вие имате лесен и бърз достъп до любимите си приложения.

Dolby Audio™ – тази технология подобрява звука и прави възпроизвежданото съдържание още по-качествено.

Netflix, HBO Go и Prime Video – изберете от богатия набор от филми на платформите и си направете истинско домашно кино.

Вграден ™ Chromecast ™ – тази технология ви позволява да свържете директно вашия смартфон (Android или iOs) и да възпроизведете съдържанието му на вашия телевизор.

Google Assistant – можете да синхронизире Google Assistant с вашия SMART телевизор и да си водите личен дневник, дневен график, както и да следите новини и трафик в реално време, без това да попречи на гледаното от вас съдържание.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

 

Дизайн

Дизайнът на телевизора е изчистен, в сребрист цвят с ултратънка рамка около екрана. Той би паснал в интериора на всяко домакинство като можете да се насладите на пълната възпроизвеждана картина.

Основни характеристики

Телевизорът е много енергономичен при своята работа с консумирана мощност от 41W. Приемането и предаването на сигнал на уреда се осъществява чрез DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T и DVB-T2.

Видео

Диагоналът на екрана на телевизора е 81см с резолюция от 1366 x 768 пиксела. Високопикселната картина е допълнително подсилена от технологии оптимизиращи изображенията като EPG и HD., които допринасят за нейната яснота и наситеност.

Аудио

Звука се възпроизвежда от 2 вградени високоговорителя с мощност от 12W. Аудио системата е оборудвана и с някои от най-модерните технологии на пазара като Dolby Audio и др. Всички тези характеристики ви гарантират кристално ясен и чист звук, независимо от възпроизвежданото съдържание.

Конектори

Телевизорът разполага с множество възможности за допълнително свързване. Благодарение на Wi-Fi свързването, вие можете да се насладите на любимите си филми, видеа, игри и онлайн съдържание. Допълнителните конектори, с които разполага уреда са: 2 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB 1 x AV.

Нашето мнение за продукта

Allview 32ePlay6100-H е модерен телевизор, който разполага с най-новите технологии, оптимизиращи звук и картина. Освен това, уреда е с модерен дизайн, който е подходящ за всеки дом. Ако искате да се насладите на едно ново, по-добро телевизионно изживяване, то този уред е точният избор за вас.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo