Allview 32ATS5500-H-N - Виж цената

Ревю на Allview 32ATS5500-H-N

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Allview 32ATS5500-H-N

Искате нов, модерен и изключително функционален телевизор? Държите на качеството на картината в най-голям аспект? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не правите компромиси при избора си на телевизор? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор Allview 32ATS5500-H-N с HD качество на картината, множество функции и перфектна работа, ви предоставя възможността да се наслаждавате на любимите си филми, спортни предавания и шоу-програми с максимално качество на звук и картина, за най-добро ТВ изживяване директно във вашия дом!

Allview 32ATS5500-H-NВиж цената за днес

Allview 32ATS5500-H-N Review

Изживейте на максимална интензивност всеки момент, с вашия SMART телевизор! Потопете се в действието на най-обичаните филми или игри и бъдете запленени от изображението и звука! Преглеждайте лесно SMART менюто на телевизора и се наслаждавайте на уникални изживявания.

Поради краткото време на отговор, изображенията ще следват едно след друго плавно и това ще ви доближи до реалността на естествените движения. В допълнение, с широк зрителен ъгъл от 178/178 °, ще се наслаждавате на отлични изображения от почти всяка позиция.

Виж още: Ревю на Allview 25ATC5000

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Семплите му крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизора са изключително практични. Те са 721 x 168 x 455 мм (със стойка) и 721 x 88 x 421 мм (без стойка). Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Също така, уредът разполага с вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 41 W.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 81 см, резолюция на екрана 1366 x 768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 8 W, общо. Тази мощност, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. USB и HDMI свързването, ще ви позволят да възпроизведете вашите снимки, видеа или любими филми от източника ви на преносима памет, директно на големият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: 3 x HDMI CI+ slot 2 x USB.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество функции, телевизор Allview 32ATS5500-H-N ви дава възможността да се насладите на качествена картина, с наситени цветове в комбинация с перфектен звук. Благодарение на множеството му функции за свързване с различни устройста, вече можете да превърнете вашия дом в истински мултимедиен център. Ако сте от хората, които държат на качеството и функционалността на своята домашна техника в най-висока степен, то това е идеалният продукт за вашето домакинство!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password