Allview 32ATC5000-H-SB - Виж цената

Ревю на Allview 32ATC5000-H-SB

111111111 Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Allview 32ATC5000-H-SB

Искате нов, модерен и изключително функционален телевизор? Държите на качеството на картината в най-голям аспект? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не правите компромиси при избора си на телевизор? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор Allview 32ATC5000-H-SB с HD качество на картината, множество функции и перфектна работа, ви предоставя възможността да се наслаждавате на любимите си филми, спортни предавания и шоу-програми с максимално качество на звук и картина, за най-добро ТВ изживяване директно във вашия дом!

Allview 32ATC5000-H-SBВиж цената за днес

Allview 32ATC5000-H-SB Review

Всяка сцена ще бъде изобразена с отлични цветове и детайли. Благодарение на двете интегрирани функции, “Motion adaptive noise reduction” и “Content Adaptive Noise Reduction”, качеството на изображението ще бъде значително подобрено чрез намаляване на фоновия шум и подчертаване на детайлите.

Гледайте любимите си предавания и филми с функцията Dynamic Contrast Enhancement, активирана за по-проницателно изображение. Особено ще използвате тази функция, ако сте страстни към игрите или екшън филмите.

Виж още: Ревю на Allview 25ATC5000

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Семплите му крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизора са изключително практични. Те са 732 x 512 x 196 мм (със стойка) и 732 x 471 x 82 мм (без стойка). Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Също така, уредът разполага с вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 60 W.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 81 см, резолюция на екрана 1366 x 768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16 W, общо. Тази мощност, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. USB и HDMI свързването, ще ви позволят да възпроизведете вашите снимки, видеа или любими филми от източника ви на преносима памет, директно на големият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: 3 x HDMI CI+ slot 2 x USB.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество функции, телевизор Allview 32ATC5000-H-SB ви дава възможността да се насладите на качествена картина, с наситени цветове в комбинация с перфектен звук. Благодарение на множеството му функции за свързване с различни устройста, вече можете да превърнете вашия дом в истински мултимедиен център. Ако сте от хората, които държат на качеството и функционалността на своята домашна техника в най-висока степен, то това е идеалният продукт за вашето домакинство!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password