Allview 25ATC5000 - Виж цената

Ревю на Allview 25ATC5000

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Allview 25ATC5000

Искате нов, модерен и изключително функционален телевизор? Държите на качеството на картината в най-голям аспект? За вас гледането на телевизия е истинско удоволствие, затова не правите компромиси при избора си на телевизор? Ние имаме точния продукт за вас! Телевизор Allview 25ATC5000 с Full HD качество на картината, множество функции и перфектна работа, ви предоставя възможността да се наслаждавате на любимите си филми, спортни предавания и шоу-програми с максимално качество на звук и картина, за най-добро ТВ изживяване директно във вашия дом!

Allview 25ATC5000Виж цената за днес

Allview 25ATC5000 Review

Full HD – наслаждавайте се на любимите си филми, предавания и видеоклипове с висока разделителна способност.

Виж още: Ревю на Allview 40ATC5000

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Семплите му крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизора са изключително практични. Те са 566 x 367 x 169 мм (със стойка) и 566 x 332 x 77 мм (без стойка). Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Също така, уредът разполага с вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 48 W.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 63 см, резолюция на екрана 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така устройството е с нативен контраст 1000: 1 и яркост 180 cd/m². Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 6 W, общо. Тази мощност, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и множество функции, телевизор Allview 25ATC5000 ви дава възможността да се насладите на качествена картина, с наситени цветове в комбинация с перфектен звук. Благодарение на множеството му функции за свързване с различни устройста, вече можете да превърнете вашия дом в истински мултимедиен център. Ако сте от хората, които държат на качеството и функционалността на своята домашна техника в най-висока степен, то това е идеалният продукт за вашето домакинство!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password