AEG T8DEA68S - Виж цената

Ревю на AEG T8DEA68S

Ревюта Сушилни
9

Рейтинг

AEG T8DEA68S

Държите ли на перфектното качество на дрехите в своя гардероб? Искате ли те да останат със свежи цветове и меки материи, дори след многократното им изпиране и изсушаване? Тогава, вие сте попаднали на правилното място! Сушилня AEG T8DEA68S с клас на енергийна ефективност А+++ и множество интегрирани функции, ви позволява да изсушите всеки вид текстилни изделия, независимо от вида на техните тъкани. Вече не е необходимо да чакате с дни, за да облечете любимите си дрехи след тяхното изпиране – просто ги поставете в сушилня AEG T8DEA68S и тя ще ги изсуши перфектно, за броени минути.

AEG T8DEA68SВиж цената за днес

AEG T8DEA68S Review

Вече можете да сушите в сушилнята всичко, което перете. От най-мекия вълнен пуловер до ежедневна служебна риза или яке за ски. Сушилните машини със системата AbsoluteCare® имат прецизно програмиране и контрол върху движението на барабна и температурата на програмите за сушене. Предотвратява свиването. Запазва формата. Възстановява водоустойчивостта. Преоткриване на сушенето за всеки тип тъкан в гардероба ви.

Програмите в уникалната система AbsoluteCare® контролират прецизно движението и температурата на барабана за сушене. Вълнените дрехи остават плътно прилепнали по барабана както при плоско сушене. Дрехите за носене на открито получават точното количество топлина за възстановяване на пълната функционалност на водоустойчивата им мембрана. Всяка тъкан получава правилно движение и температура за пълно изсушаване, като се запазва качеството, вида и усещането при допира ѝ.

Виж още: Ревю на Heinner HHPD-V804A++

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решена в класически бял цвят, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки стилно обзаведен дом. Дигиталният дисплей решен в черно и сивата рамка на люка на барабана, придават перфектен завършек на нейната модерна визия.

Размери

Сушилня AEG T8DEA68S разполага с изключително удобни и практични размери от 63.8 х 59.6 х 85 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 65 dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. С капацитета си на зареждане от 8кг., вие можете да изсушавате наведнъж големи количества дрехи, както и успешно да изсушавате по-големи и по-обемисти текстилни изделия, като якета, одеяла и пр.

Нашето мнение за продукта

Нова, с модерен и нестандартен дизайн, практични размери и множество функции – тя ще осигури перфектното изсушаване на вашите дрехи, като същевременно ще запази тяхната мекота и качество на материите. Ако искате винаги да изглеждате стилно и спретнато, то сушилня AEG T8DEA68S е идеалният избор за вас.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 10

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password