AEG T8DBE48S - Виж цената

Ревю на AEG T8DBE48S

Ревюта Сушилни
8.5

Рейтинг

AEG T8DBE48S 

Държите ли на перфектното качество на дрехите в своя гардероб? Искате ли те да останат със свежи цветове и меки материи, дори след многократното им изпиране и изсушаване? Тогава, вие сте попаднали на правилното място! Сушилня AEG T8DBE48S с клас на енергийна ефективност А++ и множество интегрирани функции, ви позволява да изсушите всеки вид текстилни изделия, независимо от вида на техните тъкани. Вече не е необходимо да чакате с дни, за да облечете любимите си дрехи след тяхното изпиране – просто ги поставете в сушилня AEG T8DBE48S и тя ще ги изсуши перфектно, за броени минути.

AEG T8DBE48SВиж цената за днес

AEG T8DBE48S Review

Wool Program – тази програма е специално предназначена за изпирането на вашите вълнени дрехи. Тя почиства дори най-упоритите петна в дълбочина, като същевременно запазва мекотата и качеството на специфичните вълнени тъкани.

Бързо сушене – тази програма гарантира бързото и ефективно изсушаване на вашите дрехи, за изключително кратък период от време. Просто поставете желаните от вас текстилни изделия във вашата нова сушилня и оставете тя да свърши останалата част от сушенето.

Виж още: Ревю на Beko DU9133GA0

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително модерен и стилен. Решена в класически бял цвят, тази сушилня ще пасне перфектно във всеки стилно обзаведен дом. Дигиталният дисплей решен в черно и сивата рамка на люка на барабана, придават перфектен завършек на нейната модерна визия.

Размери

Сушилня AEG T8DBE48S разполага с изключително удобни и практични размери от 60 х 60 х 85 cm (ДхВхШ). Това я прави лесна и удобна за поставяне във всяко подходящо помещение от вашия дом, като гарантирано няма да заема много от наличното ви пространство.

Характеристики

Тази иновативна сушилня с модерни технологии разполага със стандартно предно зареждане и дясно отваряне на люка. С изключително ниските си нива на шум от 66dB, този уред е изключително практичен за поставяне в отворени пространства, като гарантирано няма да смущава спокойствието ви с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа. С капацитета си на зареждане от 8кг., вие можете да изсушавате наведнъж големи количества дрехи, както и успешно да изсушавате по-големи и по-обемисти текстилни изделия, като якета, одеяла и пр.

Програми и Функции и защита

Сушилня AEG T8DBE48S разполага с интегрирани някои от най-новите функции, като Независимо от материята, цветовете и вида на вашите дрехи – сушилня AEG T8DBE48S има подходяща програма за всички тях. С 6-те си различни програми като Вълна, Памук, Бързо сушене, Смесено сушене – тази сушилня ще изсуши всяка тъкан в дълбочина като същевременно ще запази качството на нейните материи дори след многократни изсушавания.

Нашето мнение за продукта

Нова, с модерен и нестандартен дизайн, практични размери и множество функции – Сушилня AEG T8DBE48S ще осигури перфектното изсушаване на вашите дрехи, като същевременно ще запази тяхната мекота и качество на материите. Ако искате винаги да изглеждате стилно и спретнато, то сушилня AEG T8DBE48S е идеалният избор за вас.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password