Ревю на AEG RCB732E5MB

AEG RCB732E5MB

Хладилник с фризер AEG RCB732E5MB e нов, модерен хладилник с множество опции за съхранение. Нетния капацитет на съхранение от 324л., прави уреда подходящ за 3-4 членно семейство. Освен това, уреда е разполага с някои от най-модерните функции на пазара като Custom Flex (можете сами да решите как да бъдат разпределени рафтовете във вътрешността), No Frost система и др. Ако не искате да правите компромис с качеството на храната във вашия дом, то определено AEG RCB732E5MB би бил идеалният избор за вашето домакинство.

AEG RCB732E5MBВиж цената за днес

Дизайн и размери

Моделът AEG RCB732E5MB се предлага със специфичен за марката дизайн. Има височина 186 см и цвят на неръждаема стомана (модерно сиво). Това е приятен нюанс, лесен за съвпадение (доста е близък до черния) и за интегриране в кухнята, перфекнто допълнен от LCD дисплей, той ще пасне във всеки дом и всяка кухня. Реверсивните му врати, позволяват да бъде монтиран, така че вратите да се отварят наляво или надясно, спрямо наличното пространство във вашия дом. Размерите на уреда са: 59.5х65х186см (ШхДхВ).

Общи технически характеристики

Нивото на шума е 42dB, което ни кара да го класифицираме като изключително тих уред. Броят на рафтовете е 3 в хладилника и 3 във фризера. И фактът, че системата за размразяване на фризера е автоматична, е голям плюс за потребителя. Това е и начин да спестите ценно време. Също така, уреда спада в енергиен клас А++ с годишно потребление на електроенергия 250kWh. Освен това, този модел е с ниски нива н а шум от 42 dB.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Хладилник

Хладилника е с капацитет на обем от 208л., 2 стъклени рафта във вътрешността си и 3 допълнителни рафта на вратата на хладилника. Освен това има специално отделение, предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Влагата в това отделение се контролира постоянно, така че вашите свежи продукти да са запазени за максимален период от време.

Фирзер

Фризерното отделение разполага с 3 отделения с общ нетен обем от 94л. и капацитет на замразяване от 8 кг за 24ч. Ще имате достатъчно пространство за цялата храна, която искате да съхраните, а функцията за бързо замразяване ще ви е изключително полезно за прясна храна, която трябва да бъде бързо заредена.

Функции и технологии

Системата No Frost не само предотвратява образуването на лед в хладилник и фризера, а и включва функция за неутрализиране на миризми и бактерии. Функция ваканция е специално проектирана, за да намали разхода на електроенергия, когато отсъствате от дома си за по-дълго време. Системата за сигнализиране за висока температура ви предупреждава чрез звуков сигнал, когато температурата в уреда се повиши над определени граници. CustomFlex – тази технология, специално създадена от AEG ви позволява да организирате рафтовете във вътрешността на уреда, така както вие желаете. Тази комбинация позволява едновременно пренареждане на рафтовете и кутиите, така че потребителите да имат достъп до любимите си марки.

В заключение

AEG RCB732E5MB е хладилник с нетен обем 324 литра . Той е специално проектиран за тези от вас, които държат на качеството както на своите хранителни продукти, така и за тяхното съхранение. С голям капацитет на обем и множество функции, вие ще имате оптимално добри условия, така че хранителните ви продукти да запазят своите хранителни и витаминозни свойства за дълъг период от време.

Виж цената за днес

4.7/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo