Ревю на AEG RCB646E3MX

AEG RCB646E3MX

Хладилникът-фризер AEG RCB646E3MX е стилен избор, ако искате хладилен уред, оборудван с най-новите технологии на много добра цена. Дизайнът на това устройство е много атрактивен, в сребрист цвят от неръждаема стомана с иноксово покритие против отпечатъци, от която е изградено тялото на хладилника, прилягащ перфектно във всеки ъгъл на вашата къща.

AEG RCB646E3MXВиж цената за днес

Дизайн и размери

Дизайнът на хладилника е модерен, решен в сребрист цвят външният LED дисплей с бутони за контрол на допир наблюдава 2 температурни зони, които могат да се регулират независимо една от друга. Контролните елементи на уреда съдържат: Температурен дисплей в зоната за охлаждане / замразяване; Превключвател на температурата в зоната за охлаждане / замразяване; Предупредителен индикатор за секцията на фризера; Бързо замразяване; Бързо охлаждане; Ваканционна функция; ECO режим на работа; Как да охлаждате напитките; Предупредителният сигнал на вратата е отворен. За да стартирате комбайна, натискайте чувствителния на температурата бутон, докато всички светодиоди светят. При всяко натискане на клавиша зададената температура се показва на екрана. Също така, уреда е с реверсивни врати, което означава, че могат да се монтират да се отварят наляво или надясно, спрямо наличното пространство в кухнята ви. Размерите на уреда са: 70х71.2х192см (ШхДхВ).

Общи технически характеристики

AEG RCB646E3MX е с възможност за автономна работа без ток до 24ч., което е изключително полезна функция, ако електрозахранването в дома ви спре, тъй като хладилника ще продължи да охлажда съхраняваната храна, докато повредата бъде отстранена. Енергийният клас към който спада е А++, а годишната консумирана електроенергия е 321 kWh. Освен това, нивата на шум при работата на уреда са много ниски – едва 43 dB.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Хладилник

Хладилника има 3 рафта от стъкло и 2 допълнителни рафта на вратата. Той е с нетен обем от 309л., като разполага с отделение за съхранение на плодове и зеленчуци в долната си част. Температурата и влагата в това отделение се регулират постоянно, така че вашите свежи плодове и зеленчуци да останат със запазени хранителни и витаминни свойства за по-дълго време.

Фирзер

Фризерното отделение разполага с капацитет на съхранение от 128л., като има 2 големи чекмеджета за съхранение, в които можете да съхранявате дори по-обемисти храни. Освен това, капацитетът му на замразяване е 9кг., за 24ч.

Функции и технологии

AEG RCB646E3MX с единичен компресор и 2 охладителни кръга е практичен хладилник, оборудван с най-съвременни технологии, идеален за голямо семейство, с различни кулинарни предпочитания.  AEG има Twin Tech Frost Free технология с  Intelligent  Free Store, като  разпределя равномерно студения въздух и гарантира оптимално ниво на влажност в хладилника. Храната запазва вкуса и текстурата си по-дълго, поради независимите охладителни системи с контролирана влажност на въздуха в хладилника и поддръжката на фризера без образуването на лед. Освен това, уредът има постоянен въздушен поток, който работи на всички нива, през малки вентилационни отвори на всеки рафт и поддържа еднаква температура в целия хладилник, особено след като отворим вратата. Чрез многократно едновременно охлаждане   на всички секции и всички отделения, храната може да остане по-дълго свежа.  AEG е Twin Tech Frost Free технология  с  Multi Flow, която гарантира оптимално ниво на влажност в хладилника.  В допълнение, с тази система елиминира пренасянето на миризми и дехидратацията на съхраняваните продукти е предотвратена – няма възможност въздухът да циркулира между хладилното и фризерното отделение.

В заключение

Този хладилник е чудесен избор, ако искате нов, модерен уред, който може да съхранява любимите ви хранителни продукти при оптимално добри условия. Не правете компромис с храната във вашия дом. Изберете хладилник с фризер AEG RCB646E3MX.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo