Ревю на AEG RCB646E3MB

AEG RCB646E3MB

Напоследък се подчертават необходимостта и естетическият плюс, който кухнята трябва да внесе в къщата, особено когато кухнята и хола са в едно отворено пространство. Хладилник с фризер AEG RCB646E3MB е освен много модерен хладилен уред, с красив дизайн, така и много ефективен при своята работа.

AEG RCB646E3MBВиж цената за днес

Дизайн и размери

Уреда е решен в класическо черно, така че да може да пасне във всички кухни. Иноксовото покритие, ще предотврати появата на отпечатъци, а сензорният екран ще ви даде достъп до упралвнието на всички функции на уреда. Размерите на хладилник с фризер AEG RCB646E3MB са: 700х712х1920мм (ШхДхВ). Също така, уреда е и много енергономичен при своята работа, което се дължи на енергийния клас, към който спада уреда, а именно A++.

Общи технически характеристики

Уреда е много енергономичен при своята работа, което се дължи на енергийния клас, към който спада уреда, а именно A++. Също така, той е и много тих – нивата на шум са едва 43 dB, което е особено подходящо за тези от вас, които имат кухня и хол в едно общо пространство. Освен това, AEG RCB646E3MB може да работи до 24ч без ток, така че ако има електрическа повреда в дома ви, той ще продължи да охлажда/замразява съхраняваните продукти, така че да имате време да отстраните проблема, а храната ви да остане с непокътнато качество.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Хладилник

Този модел с технология на охлаждане No Frost има щедър нетен обем на хладилника от 309л, разпределени между 3 рафта от стъкло и 2 допълнителни рафта на вратата, както и специални отделения за плодове, зеленчуци, риба, пресни меса и др.

Фирзер

Фризерните отделения предлагат множество опции за замразяване. Стъклените рафтове и чекмеджета са подвижни, за да получите допълнително място във фризера. Уреда в зоната на замразяване, също е оборудван с функция за производство на лед с тава за ледогенератор за кубчета лед. За да активирате функцията, поставете автоматичния превключвател в положение ON и когато деактивирате функцията за правене на лед, поставете превключвателя в положение OFF. Когато фризерното отделение достигне или е под -18°C, ледогенераторът ще започне да произвежда лед след около 3 часа. Ледогенераторът ще направи 50 броя ледени кубчета за 24 часа; но конкретното количество произведен лед ще зависи от температурата вътре, честотата, с която се отваря вратата, температура във фризерното отделение и др. Капацитетът за съхранение на фризера е 128л., разпределен в 2 отделения за съхранение. Капацитеът на замразяване е 9кг. за 24ч.

Функции и технологии

Освен много ефективен, уреда е оборудван с множество функции и технологии. Twin Tech Frost Free с Multi Flow, поддържа оптимално добро ниво на влажност в хладилника. По този начин се предотвратява бързото разваляне на храната, особено на пресните плодове и зеленчуци. Също така, циркулиращия въздух в двете отделения не се смесва, за да се избегне смесването на миризми. С функцията  Holiday, хладилникът може да остане включен за периоди на продължително отсъствие или, когато сте на почивка, като същевременно продължава да пести енергия. Режим на охлаждане на питиесе използва за по-бързо охлаждане на определени напитки за период от време: (05/10/15/20/25 или 30 минути). Когато изберете времето за охлаждане, цифрите, показващи времето, ще мигат 3 пъти на екрана и ще се чуе звуков сигнал.

В заключение

Ако искате нов, модерен хладилник, който със сигурност ще допринесе за по-добър начин на живот, то ние имаме точния уред за вас. AEG RCB646E3MB с голям капацитет на съхранение, No Frost технология против образуване на лед и множесто допълнителни функции, ще ви позволи да съхранявате любимите си хранителни продукти във възможно най-добри условия.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo