Ревю на AEG LTX8C373E

AEG LTX8C373E

Във всяко едно семейство, съотношението между качество и цена е основният фактор при избора на пералня за дома. Днес ще ви представим пералнята AEG LTX8C373E . Модел, достъпен на много добра цена, идващ от ново поколение модерни технологии, гарантиращи отлична работа и удовлетвореност у потребителите.

AEG LTX8C373EВиж цената за днес

AEG LTX8C373E Review

Пералнята е доказано надеждна, модерна и сигурна. Тя има вертикално зареждане, което я прави лесна и удобна за употреба. Големият и капацитет на обем ще ви позволи да се погрижите за изпирането на дрехите на цялото семейство, само с едно зареждане на модела. Наслаждавайте се на машина от ново поколение и направете живота си по-красив и чист.

Дизайн

Дизайнът на уреда е изключително хубав и стилен. Той е решен във класически бял цвят с гланцирано покритие. Пералнята стои елегантно във всеки един дом, пасва така добре във кухня, хол, независимо от видът на неговото обзавеждане. Всичко това придава един модерен интериор на домът и кара всеки в него да се чувства по-необичаен начин.

Размери

Размерите на пералнята са удобни и практични: 60 см/дължина/ ,40 см/ширина/ и 89 см/височина/. Моделът е със голям капацитет на вместимост от 7 кг и стандартно ляво отваряне на люка. Той поддържа ниски нива на шум от 49dB при изпиране и 79dB при центрофугиране, което ви подсигурява любимото домашно спокойствие. Всичко това я прави тъй желана за разположение във всяко едно помещение от дома ви.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Характеристики

Моделът AEG LTX8C373E е със стандартен бял цвят. Капацитетът на пране е 7 кг. Пералнята е с енергиен клас на ефективност А+++, което я прави доста качествена, спрямо днешните изисквания за добър модел и работа. Много лесна за употреба със ръководство за управление. Мощността на пералнята достига до 1300 оборота в минута. Друг фактор е шума генериран при работа на пералнята, който се базира на страхотните 49 децибела. Това я прави толкова безшумна и подходяща навсякъде, където е поставена. Годишният разход на електроенергия е 120 kWh, чрез което получавате максимално качество на базата на минимални разходи, спрямо сметките ви.

Функции и защита

Пералнята разполага със страхотни функции и защити, спомагащи за нейното безопасно използване и контрол. Представяме ви някои от тях, а именно:

 • ProSense – функцията спомагаща за пестене на вода и енергия, като гарантира най- добрата обработка за всяка дреха. Сензорите регулират сами времето на пране и избягват излишното препиране.
 • ProSteam– функцията, която се грижи за външният вид на ризите, спомагаща за по-малко износване на влакната.
 • SoftPlus – функцията, която ви гарантира, че омекотителя достига до всяка област на тъкантта и я прави страхотно мека и запазва уханието на миризмата.

Благодарение на множеството си функции и модерни технологии, пералнята почиства безупречно упоритите петна от вашите дрехи

Програми и опции

AEG LTX8C373E разполага със различни изпиращи програми, които изпират във дълбочина, като същевременно запазват качеството на нейните цветове. Пералнята има налични девет различни програми, които позволят да се погрижите за вашите дрехи, спрямо техните материи и тъкани от деликатни бебешки дрехи до специфичните спортни екипи. Ето и програмите за работа с нея:

 • програма синтетика
 • вълна
 • деликатна програма
 • антиалергична
 • програма за одеала
 • програма за освежаване
 • програма памук
 • програма Okopower
 • програма Outdoor

Нашето мнение за продукта

Пералнята AEG LTX8C373E е модел със изчистен дизайн, добър капацитет на зареждане и е едно разумно решение за тези, които искат качествен продукт на добра цена. С тази пералня ще получите отлични резултати на работа на доста количество пране, без никакви усилия и минимална консумация на електроенергия. Подарете си стил, уют и комфорт за вас и вашите любими хора.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo