Ревю на AEG L8WBE68SI

AEG L8WBE68SI

Днес ще ви представим нашето ревю за пералнята със сушилня за вграждане AEG L8WBE68SI. Това е един от най-новите модели на AEG, който обединява в себе си две функции – пералня и сушилня. Ще разгледаме какви са нейните функции, особености и какво ще получите, ако решите да закупите този модел.

AEG L8WBE68SI

Виж цената за днес

AEG L8WBE68SI: Характеристики, функции и технологии

Серия 7000 на AEG е висококачествена пералня със сушилня за вграждане, която може да пере до 8 кг дрехи и да суши до 4 кг. Този модел има високи обороти от 1600 оборота в минута, което гарантира бързо и ефективно почистване на дрехите.

Класът на енергийна ефективност на този модел е D, което може да се дължи на големия капацитет на пералнята и сушилнята. Въпреки това, този модел предлага множество технологии, които гарантират оптимална ефективност на енергията и вода.

Технологията DualSense е специално разработена за този модел и предлага перфектно почистване на всички видове тъкани, като предпазва цветовете и структурата им. Технологията ProSense, от друга страна, използва сензори, за да определи точния капацитет на дрехите, които се перат, и да настрои програмата според това. Това осигурява по-добро управление на енергията и водата за по-ефективно пране и сушене.

Всяка дреха е освежена с пара благодарение на специалната функция на този модел. Това не само осигурява по-добра хигиена, но и предпазва дрехите от износване.

Програмата NonStop 60 минути е идеална за бързо почистване на малки количества дрехи, като осигурява пране и сушене за един час. Тихият режим на работа предлага допълнителен комфорт и осигурява по-малко шум при работа на пералнята и сушилнята.

Този модел на AEG разполага с високи обороти от 1600 оборота в минута, което гарантира бързо и ефективно центрофугиране на дрехите. Нивото на шум при центрофуга е 70 dB, което е сравнително тихо за пералня със сушилня.

Относно размерите, този модел е с дълбочина от 540 мм, ширина от 596 мм и височина от 819 мм. Теглото на пералнята със сушилня е 72.5 кг,. Дължината на кабела е 1.7 метра, което може да се окаже недостатъчно, ако не разполагате с контакт в близост.

Този модел на AEG предлага различни програми за изпиране на дрехи, за да отговори на различни нужди на потребителите. Между тях са:

 • Деликатни: програмата е подходяща за по-чувствителни тъкани, като коприна или кашмир.
 • Вълна: тази програма е идеална за пране на вълнени дрехи, като пуловери и ризи.
 • Памук: програмата за памучни дрехи е една от най-използваните, като е подходяща за пране на тениски, дънки и др.
 • Спорт: тази програма е специално проектирана за почистване на спортни дрехи, като тениски, шорти или горнища.
 • Синтетика: тази програма е подходяща за по-издръжливи тъкани, като полиестер или найлон.
 • Изплакване: тази програма изплаква дрехите след пране, като помага за отстраняване на всички остатъци от препаратите за пералня.
 • Центрофуга + Източване: тази програма позволява на потребителите да изберат само центрофуга и източване, без да перат дрехите.
 • Синтетична програма: програмата за синтетични дрехи е подходяща за по-здрави тъкани, като полиестер или найлон.
 • Бельо: програмата за бели дрехи е специално проектирана за почистване на бели дрехи, като тениски, ризи и др.
 • Деним: Деним програмата е подходяща за пране на дънки и други деним дрехи.
 • Икономична: тази програма позволява на потребителите да перат дрехите с по-малко вода и енергия, като спестяват пари и същевременно са екологично осведомени.
 • Антиалергична: тази програма е специално проектирана за хора с алергии и чувствителна кожа, като предлага по-високо ниво на почистване и дезинфекция.
 • Steam refresh: тази програма използва пара, за да освежи дрехите, като е идеална за по-големи предмети, като завивки или кърпи.
 • Woollens/ръчно измиване: тази програма е специално проектирана за почистване на ръчно измити дрехи и вълнени изделия.
 • Анти-Алергии: тази програма е създадена, за да предпази дрехите от причиняващи алергии вещества и да ги направи по-безопасни за чувствителната кожа.

Виж още: Най-добрите перални за вграждане | Евтини перални | Перални на изплащане |

AEG L8WBE68SI: Мнение за продукта

Като цяло бих препоръчал този модел на всеки, който се интересува от качествено устройство от голям производител. Въпреки цената, може да се счита за модерна пералня, включваща технологии, които могат да се сравняват с това, което се намира на много по-скъпи модели.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo