Ревю на AEG FSB53907Z

AEG FSB53907Z

AEG FSB53907Z е съдомиялна за вграждане, която предлага широк набор от функции и възможности за почистване на съдове. Съдомиялната е снабдена с интелигентни технологии, които гарантират перфектно почистване на всякакъв вид съдове и прибори.

AEG FSB53907Z

Виж цената за днес

AEG FSB53907Z: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната за вграждане AEG FSB53907Z предлага капацитет от 14 комплекта, което я прави идеална за по-големи домакинства. Също така, тя разполага с 7 програми, които позволяват на потребителя да избере най-подходящата програма за почистване на различни видове съдове и прибори.

Клас D на съдомиялната осигурява енергийна ефективност, като намалява разходите за електроенергия. Освен това, съдомиялната е снабдена с технологията AirDry, която позволява на съдовете да се изсушават естествено, като се използва въздух.

MaxiFlex е функция, която позволява на потребителя да настрои големината на капацитета, като по този начин се осигурява максимална гъвкавост при зареждане на съдовете. Инверторният мотор осигурява тиха работа на съдомиялната и е изключително ефективен.

Съдомиялната е с лесна настройка на цикъла с QUICKSELECT, която позволява на потребителя да избере желаната програма и допълнителни функции в само няколко клика. Новата технология AirDry гарантира, че съдовете са изцяло сухи след края на програмата.

Съдомиялната за вграждане AEG FSB53907Z разполага с интелигентен начин за държане на потребителя в течение за състоянието на съдовете, като показва оставащото време до края на програмата. Тя разполага също така със звуков сигнал при завършване на програмата, както и с индикатор за презареждане със сол, за да се предотврати появата на натрупвания на варовик.

Съдомиялната има и функция за отложен старт, която позволява на потребителя да зададеога да запне програмата. Индикаторът за супер изплакване гарантира, че всички съдове и прибори са изцяло почистени, а подвижният горен рафт и поставката за плотове позволяват максимална гъвкавост при зареждане на съдовете.

Индикаторът за супер изплакване е функция, която гарантира, че всички съдове и прибори са изцяло почистени. С тази функция, съдомиялната FSB53907Z ще изплакне съдовете с повече вода от обичайното, за да се гарантира, че няма останки на храна, дори и на по-трудно достъпните места.

Подвижният горен рафт е една от най-полезните функции на съдомиялната. Той позволява на потребителя да регулира височината на горния рафт според височината на съдовете, които трябва да се измият. Това прави зареждането на съдовете по-лесно и по-гъвкаво, като осигурява максимална употреба на капацитета на съдомиялната.

Поставката за плотове е друга полезна функция на съдомиялната. Тя дава възможност на потребителя да поставя по-големи прибори или плотове, които не могат да се вместят в обичайните кошници. Това прави зареждането на съдовете по-лесно и по-бързо.

Сензорът за мръсотия е технология, която определя нивото на замърсяване на съдовете и приборите. Това позволява на съдомиялната да избере най-подходящата програма за почистване и да използва точно количеството вода и енергия, необходими за почистване на съдовете. Това прави съдомиялната по-ефективна и икономична.

Държачът за стъклария е друга полезна функция на съдомиялната. Той предпазва чувствителните предмети от повреди по време на измиването. Държачът за стъклария е специално проектиран, за да предпазва стъклата и другите чувствителни предмети от удари и драскотини по време на измиване. Това прави съдомиялната идеален избор за домакинства, които се грижат за своите съдове и прибори.

Съдомиялната за вграждане AEG FSB53907Z има ниво на шум от 44 dB, което я прави тиха и не дразнища по време на работа. Годишната й енергийна консумация е 237 kWh, а разходът на енергия за 100 измивания е 85 kWh. Енергийната консумация на цикъл е 0.832 kWh.

Средният разход на вода за една година е 2940 литра, а консумацията на вода за един цикъл е 10.5 литра. Това я прави ефективна и икономична, като намалява разходите на потребителя за вода и електричество.

Съдомиялната има височина от 81.8 см, ширина от 59.6 см и дълбочина от 55 см. Дължината на кабела е 1.5 метра, което осигурява достатъчна дължина за свързване към електрическата мрежа.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

AEG FSB53907Z: Мнение за продукта

AEG FSB53907Z е надеждна и ефективна съдомиялна за вграждане, която предлага множество функции за измиване на съдове. Съдомиялната е изработена от висококачествени материали и разполага с интелигентни технологии за постигане на перфектни резултати. Тя е идеален избор за всеки домакин, който търси удобност и качество при измиването на съдове.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo