Ревю на AEG FFB62407ZW

AEG FFB62407ZW

FFB62407ZW е една от най-добрите съдомиялни на AEG и е изключително ефективна в перфектното почистване на съдове. В това ревю ще разгледаме нейните основни функции, дизайн и ефективност, за да ви помогнем да решите дали тя е правилният избор за вас.

AEG FFB62407ZW

Виж цената за днес

AEG FFB62407ZW: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната машина AEG FFB62407ZW има капацитет до 9 комплекта съдове, което я прави достатъчно голяма за семейство среден размер. Тя разполага с 9 програми за почистване, като включва деликатна програма, програма за експресно почистване, програма за почистване на стъкло и други. Това означава, че можете да изберете най-подходящата програма в зависимост от типа на съдовете, които трябва да почистите.

Съдомиялната машина AEG FFB62407ZW е с клас F за енергийна ефективност, което може да бъде недостатък за някои, но също така има функции, които помагат да се намали потреблението на електроенергия и вода. Една от тези функции е SatelliteClean, която използва двойни пръскащи рамена за по-голямо покритие и ефективно почистване на съдовете във всеки ъгъл на машината. Това гарантира, че всички ваши съдове ще бъдат перфектно почистени.

QuickLift е друга функция, която прави съдомиялната машина AEG FFB62407ZW много удобна. Тя ви позволява да регулирате горната кошница, като я повдигате или понижавате, в зависимост от височината на съдовете, които трябва да почистите. Това означава, че можете да поставите по-големи съдове в горната кошница, без да се налага да премахвате горната част на кошницата.

Съдомиялната машина AEG FFB62407ZW има и специална програма за бързо почистване за 30 минути, която е достатъчно ефективна, за да почисти леко замърсени съдове. Това е многоезно, ако имате имързо почистване на малък брой съдове.

Съдомиялната машина AEG FFB62407ZW разполага с индикатор за оставащо време, който ви показва колко време все още остава до края на програмата. Това ви дава възможност да планирате по-добре времето си и да знаете кога ще бъдат готови съдовете.

Освен това, тя има функция за сушене, която осигурява перфектно сухи съдове след като програмата приключи. Това означава, че няма да трябва да чистите съдовете от капки вода следваждането от машината.

Съдомиялната машина AEG FFB62407ZW има индикатор за презареждане със сол, който ви показва кога трябва да добавите сол за по-добро почистване. Това е много удобно, тъй като ви позволява да поддържате съдомиялната машина в оптимално състояние.

Освен това, тя разполага с функция за отложен старт, която ви позволява да забавите старта на програмата с няколко часа. Това е полезно, ако искате да програмирате съдомиялната машина да работи по време на нощта или в друго удобно за вас време.

Съдомиялната машина AEG FFB62407ZW има поставка за плотове, която ви позволява да почистите и поставите по-големи съдове, като тигани и тенджери. Това е много удобно и прави използването на съдомиялната машина още по-удобно.

Машината има и индикатор за ниво на изплакване, който ви показва дали изплакването е било достатъчно ефективно. Това е важно, тъй като гарантира, че съдовете ще бъдат перфектно почистени.

Съдомиялната машина AEG FFB62407ZW има ниво на шум от 49 dB, което я прави достатъчно тиха, за да може да бъде използвана дори по време на нощта, без да предизвиква нежелани шумове.

Годишната енергийна консумация на тази съдомиялна машина е 197 kWh, което я прави енергийно ефективна. Консумацията на енергия на 100 измивания е 70 kWh, а консумацията на енергия на цикъл е 0.7 kWh. Товаза, изпзвате съдомиялната машина без излишни разходи за електроенергия.

Средният разход на вода за година на съдомиялната машина AEG FFB62407ZW е 2772 литра, а консумацията на вода на цикъл е 9.9 литра. Това е много ефективно и позволява да почистите голям брой съдове без да използвате прекалено много вода.

Относно размерите, височината на тази съдомиялна машина е 85 см, широчината е 44.6 см, а дълбочината е 61.5 см. Дължината на кабела е 1.5 метра, което означава, че можете да я поставите далеч от контакт, ако е необходимо.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

AEG FFB62407ZW: Мнение за продукта

В заключение, AEG FFB62407ZW е една от най-добрите съдомиялни машини на пазара, която може да изпълни всички основни функции на перфектно почистване на съдове. Тя има елегантен дизайн, ефективни функции и е много тиха в работата си. Ако търсите надеждна и качествена съдомиялна машина, тогава AEG FFB62407ZW е прекрасен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo