Ревю на Преносима тонколона bluetooth A+ X1

A+ X1 

Ако музиката е част от вашето ежедневие и обичате да пускате любимите си парчета по всяко удобно време – то вие сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим преносима тонколона bluetooth A+ X1 с ненадминато качество на звука и изключителна издръжливост при своята работа, тя ще се превърне в истинска мини озвучителна система на вашите безценни преживявания.

A+ X1Виж цената за днес

A+ X1 Review

Bluetooth свързаност – тонколонката може да се свърже чрез Bluetooth с различни устройства в обхват до 10м. По този начин можете да слушате музика, дори когато устройството от което се възпроизвежда не е в близост до вас.

3.5 мм-ов жак за свързване – благодарение на свързаността чрез жак, тонколонката може да се свърже и с всяко устройство, което не разполага с опция за Bluetooth свързване като например MP3, MP4 и CD плеъри.

Handsfree система – колонката разполага с възможност за провеждане на разговори чрез Handsfree.

Виж още: Ревю на Sony SRSXB10R

Дизайн

Дизайнът на преносима тонколона bluetooth A+ X1 е модерен и стилен. Решена в класически бял цвят и практични размери от 162 x 74 x 66мм, тази колонка е изключително лесно преносима, като гарантирано няма да заема много място в багажа ви.

Характеристики

С обхват от 10м и сила на звука от 12W, преносима тонколона bluetooth A+ X1 гарантирано ще ви осигури кристално ясен и чист звук, независимо от съдържанието, което искате да бъде възпроизведено. Честотната лента, с която разполага колонката е 80 – 16000 Hz. Благодарение на батерията и 1800 mAh, колонката работи непрестанно, без нуждата от допълнително зареждане за няколко часа. Насладете се на любимите си музикални парчета, незаивисмо дали имате повод, разхождате се в планината или релаксирате у дома. Допълнителните конектори, с които разполага преносима тонколона bluetooth A+ X1 са: USB, Micro USB, 3.5 мм. Благодарение на тази възможност, вие можете да слушате музика, дори от устройства, които не разполагат с Bluetooth свързване.

Нашето мнение за продукта

С практични размери, изключителна мощност и дълъг живот на батерията, тази Bluetooth колонка е изключително практична за озвучаване на всички ваши приключения – от веселите купони в домашна обстановка, до неделни релаксиращи разходки в природата!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo