Ревю на Стилус Apple Pencil

Стилус Apple Pencil

Стилусите на Apple са сред най-добрите опции за скициране, особено за рисуване директно върху дисплей. Apple Pencil 2nd Generation е подобрен стилус, който ще ви позволи да нарисувате любимите си картини с лекота на движенията и удобство при изполването му.

Стилус Apple PencilВиж цената за днес

Основни характеристики

В момента Apple Pencil 2 се поддържа от изцяло новия iPad Air (2020), първото поколение 11-инчов iPad Pro (2018) и по-късно и iPad Pro 12,9-инчовото трето поколение (2018) и по-нови. Apple Pencil 2 е с диаметър 8.5мм, но за разлика от класическия Apple Pencil има плосък ръб, като той помага да се избегне „изхлузването“ му от ръката ви, докато работите с него. Apple Pencil 2 има матово покритие, което много прилича на това на дървен молив – по-стабилно е и е по-лесно да се държи добре дори без здраво захващане.

Размерът от 8,9 мм е добър показател за ергономичност, особено в сравнение с по-малкия стилус, който получавате – например с таблетите на Samsung. Също така, стилусът се държи удобно за доста дълги периоди, особено след като тежи едва 20,7 грама. Химикалката поддържа наклон на въртене по време на чертане, а когато бива комбинирана с добър натиск, тя е много гъвкава, позволявайки различни движения на писеца.

Що се отнася до производителността при рисуване, скоростта е много добра с ниска латентност, като когато използвате Apple Pencil 2 всъщност получавате гарантирано по-ниска латентност от момента, в който преместите ръката си, до момента, в който видите резултатите на екрана, което се дължи на 120Hz екрана на iPad Pro (което означава, че освежава дисплея 120 пъти в секунда). Apple Pencil 2 всъщност има едно техническо предимство: има бутон. Това не е физически бутон, а по-скоро можете да докоснете два пъти плоския ръб с пръст.

Можете да изберете от следните опции по подразбиране: превключване между текущия инструмент и гумата; превключване между текущия инструмент и последния използван инструмент; показване на цветовата палитра. Apple Pencil 2 има огромно предимство по отношение на съхранението. Той се прикрепя магнитно към страната на iPad Pro и свързването му по този начин го зарежда безжично.

Заключение 

Apple Pencil 2 е нова, подобрена версия на Apple Pencil от първата генерация, като с множеството си функции, удобен и ергономичен ултралек дизайн, ще ви позволи да творите най-красивите рисунки директно върху вашия iPad Pro 11 или iPad Pro. Не правете компромис с качеството на творбите си, а изберете Apple Pencil (2nd Gen).

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo