Ревю на LG F2WT4S6AIDD

LG F2WT4S6AIDD

Slim пералня LG F2WT4S6AIDD, е модел в бял цвят от 2019г, като също така е високоефективна пералня, оборудвана с най-новите технологии и икономична по отношение на потреблението. Устройството е с компактна и солидна конструкция, така че да не заема твърде много място там, където ще бъде монтирана.

LG F2WT4S6AIDDВиж цената за днес

Основни харайтеристики и дизайн

Дизайнът на пералнята машина е много модерен – решена в бял цвят с черен екран и черна рамка около вратата на барабана, тя ще пасне във всеки дом.   Контролният панел, разположен в горната част, е оборудван с  LED екран  с  електронно управление, имащ следните функции: Дисплеят показва очакваното оставащо време, докато натоварването се изчислява автоматично; спин селекция; Индикатор, когато прането се завърта след пара; индикатор, когато се добавят още изплаквания; Индикатор, когато силно замърсеното пране се пере интензивно; Икона с иконата, когато устройството е свързано към WLAN мрежа; индикатор за заключване на вратата; индикатор за съобщение за грешка, Remote Start дистанционно стартиране. Размерите на уреда са: 47х60х85см (ДхШхВ) – това е слим модел, което ще направи монтажа му лесен дори в по-малки и компактни пространства.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Функции и защита

Благодарение на уникалния дизайн на барабана на LG, функцията 6 Motion Direct Drive може да изпълнява различни движения на барабана или комбинация от различни движения в зависимост от избраната програма за пране. Тази функция, заедно с контролираната скорост на въртене и способността на барабана да се върти както наляво, така и надясно, допринася за значително подобряване на производителността на пране, осигурявайки перфектни резултати всеки път. Благодарение на интелигентната технология Fabric Care,   с 18% по-висока ефективност , функцията  AL DD от не само открива теглото, но и текстурата на материала и избира оптималните движения за специалния материал. Останалите функции, с които разполага уреда са: Smart Diagnosis, Wi-Fi, Пране с пара, Smart ThinQ, Steam и AI Direct Drive.

Програми и опции

Пералнята машина разполага с 13 изпиращи програми, сред които: Деликатни, Вълна, Смесена, Памук, Спорт, Одеала, Синтетична програма, Антиалергична, Бельо, Тихо измиване, Лесно изпиране, Памук+, Бързо 30. С  клавиша Pre Wash-Intensive  имаме достъп до двойната функция на интензивно пране за много замърсени и предварително изплактнати дрехи  . С клавиша  Изплакване+  имаме достъп до допълнителната функция за изплакване. С клавиша  Delay End имаме достъп до двойната функция на програмиране на пералнята за завършване на цикъл на пране по-късно 3 – 19 часа. Сред всяка една от изпиращите програми, можете да намерите перфектната за дрехите и типа на тяхното замърсяване.

В заключение

Този модел е високоефективна перална машина, оборудвана с най-новите технологии. Доста е просторна и и ефективна за внимателно премахване на петна. Дизайнът е забележителен, а продажната цена достига средното ниво на пазара.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo