Hansa BHII37303 - Виж цената

Ревю на Hansa BHII37303

Плотове за вграждане Ревюта
9.3

Рейтинг

Hansa BHII37303

Hansa BHII37303 е нов, модерен и практичен плот за вграждане, който благодарение на мощната си работа, 9 степени на нагряване и висока ефективност, ще ви позволи да приготвите всяко избрано от вас ястие бързо и лесно.

Hansa BHII37303Виж цената за днес

Функции

Soft touch – електронните бутони на уреда, улесняват достъпа до допълнителните му функции, като същевременно допринасят и за стилната му визия.

Booster – благодарение на тази функция, вие спестявате време от предварителното загряване на котлоните. Просто изберете функцията „booster” и котлонът и поставеният върху него съд, ще бъдат загряди до максимална температура за броени секунди.

Rapid preheating – преди готвене, трябва предварително да загрявате съда, в който ще го приготвяте. Плотовете на Hansa имат функцията за бързо загряване за няколко секунди, след което мощността на нагряване се регулира автоматично до избраното ниво.

HeatControl – тази функция ви показва дали контлоните все още са горещи. За температура над 60°C, на дисплея се изписва буквата „H”, а при температура между 45°C и 60°C се изписва буквата „h”.

Таймер – благодарение на тази функция, вече няма опасност да изгорите яденето си. След изтичане на зададеното време, хронометърът автоматично изключва нагревателните зони, като ви уведомява за това и чрез звуков сигнал.

Виж още: Ревю на HANSA BHGI63112035

Дизайн, размери и характеристики

Tози плот е с модерен дизайн решен в класически черен цвят, перфектно допълнен от предния панел за управление (Front control panel) и поставени в долната дясна част на плота. Плотът е термоустойчив, изработен от керамика и стъкло. Това гарантира както нговото лесно почистване, така и здравината и устойчивостта на плота. Размерите на плота са: 5 х 30 х 52см (ВхШхД).

Плот за вграждане домино Hansa BHII37303 разполага с разполага с 2 зони за готвене – 1 голяма и 1 нормална нагревателна зона. Мощността на голямата нагревателна зона е 3 kW, а на нормалната – 1.4 kW. 9-те различни нива на мощност, ще ви позволят да приготвите всеки тип ястия с подходящата за него температура. Също така, плотът за вграждане разполага с модерни функции: Таймер, Звук при завършване за програмата, Устройство за увеличаване на пламъка, Индикатор за остатъчна топлина и ChildLock. Функцията „ChildLock” заключва бутоните, като няма опасност вашите деца да включат неволно уреда и да се изгорят. По тозин начин са гарантирани както ефективната, така и безопасната работа на плота.

В заключение

Плот за вграждане домино Hansa BHII37303 е нов, модерен и изключително ефективен при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за вграждане го прави перфектно допълнение към фурната на вашата практична кухня.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password