Най-добрия 32 инча LED телевизор

Най-Добрите Телевизори

Как да изберем най-добрия 32 инча LED телевизор

Искате ли да закупите модерен плосък телевизор, за да се насладите на технологичните иновации и качествено изображение, но не искате да харчите твърде много? Може да изберете 32 инча LED телевизор (с диагонал 80/81 см), като размерът на екрана е задоволителен за повечето потребители (особено ако седите в спалнята или разполагате със средно голяма стая).

LED телевизорите предлагат многобройни предимства, които са по-добри по отношение на LCD изображението и са по-достъпни от плазмите. Други предимства са дълготрайност, ниска консумация на ток и модерен дизайн.

Тъй като изглежда много за най-добрите 32 инчови LED телевизори, размерът на екрана предлага ясна и жива картина от разстояние от 1, 2 м до 2 м (в зависимост от размера на помещението и предпочитанията).

Качеството на изображението зависи и от резолюцията и може да бъде HD Ready (1280 x 720) или Full HD (1920 x 1080); първите са много по-достъпни и задоволяват потребителя без голямо търсене. Също така с изображението, можете да проверите контраста (съотношението на ярки и тъмни пиксели): колкото по-висок е динамичният контраст (10 000: 1), теоретично визуалното качество.

И аудио системата е важна, повечето от които осигуряват стерео система с баси и различни функции (Surround Sound осигурява балансиран и равномерно разпределен звук в стаята). За LED телевизор ще се интересувате и от свързващите портове, които имате: най-важните са HDMI и USB 2.0 портовете (за предпочитане на номер 2). Също така, CI слотът е полезен, като представлява интерфейс, който ви позволява да премахните декодера, като контролирате програмите на телевизионните канали от дистанционното управление.

Искате ли да знаете къде да намерите 32 инча LED телевизор на добра цена? Всичко, което трябва да направите, е да търсите онлайн и със сигурност ще намерите изгодни оферти с гаранция и възможност за връщане.

Виж още: Най-добрите телевизори

LG 32LK6100PLB

Телевизор LED Smart LG 32LK6100PLB - Review-bg

Търсите най-добрия 32-инчов лед телевизор? Ние предлагаме този продукт на LG, който предлага ясна и жива картина с Full HD резолюция. Като се има предвид размерът на екрана, оптималното разстояние между очите и телевизора ще бъде между 1, 2 и 2 метра; това зависи от вашите предпочитания и размери на помещението, а за да спестите място и да създадете модерен дизайн, можете да го монтиратена стената (стандарт VESA: 200 x 200).

Като свързващи портове, той предлага два USB 2.0 порта, които ви позволяват директно да гледате филми, видео, снимки и 3 HDMI порта, което ви позволява да го свържете към различни аудио-видео външни източници: конзола, DVD, камера или  компютър.

Виж цената за днес

 

Wellington 32HD279

Телевизор Smart LED Wellington 32HD279

32-инчовият (81 см) LED телевизор от Уелингтън е модерна гама от 2016 г., с диагонал, който ви дава приятно изживяване (можете да го поставите на стената или на секция на разстояние 1, 2 – 2 метра). Аудио системата е с бас и съраунд звук , която ще достави чист, равномерно разпределен и балансиран звук в стаята. Ясната картина и добрият контраст (динамичен контраст от 5000: 1) се радва с HD резолюция.

По отношение на свързаността, това е модерен модел с PC вход, мини жак за слушалки, HDMI жак (който ви позволява да го свържете към източници като компютър, камера, DVD, конзола) и USB порт за гледане на филми , видеоклипове и снимки.

С гнездото CI + можете да управлявате доставените програми директно от дистанционното управление (вече нямате нужда от кабелен декодер). Той може да бъде описана като 32-инчов, качествен LED телевизор.

Виж цената за днес

 

Sony Bravia 32WD757

Телевизор LED SMart Sony Bravia 32WD757

Този 32-инчов LED телевизор от Sony е модерно устройство с много тънък и лек екран, идеален за монтиране на стена (Само 6.9 кг.) съвместим с VESA 300 X 200.

Ясните, реалистични и ярки цветове се осигуряват от Full HD резолюция и качество на звука от стерео системата със съраунд звук, която разпространява балансирани звуци в стаята.

Със слота CI + можете да управлявате канални програми без кабелен декодер директно от дистанционното управление на телевизора. Свързващите портове ви предлагат много разнообразие: мини джак за слушалки, Scart вход, 2 HDMI порта и 2 USB порта. Последните ви позволяват не само да гледате филми, видеоклипове и снимки на пръчката, но и да записвате директно от телевизора директно на картата с памет всяка програма.

Виж цената за днес

Най-Добрите QLED Телевизори | Най-Добрите OLED Телевизори | Най-Добрите Телевизори Sony | Най-Добрите Телевизори Philips | Най-Добрите Телевизори LG | Най-Добрите Телевизори Samsung

5/5 - (4 votes)

Напиши коментар

Lost Password