Най-добрия 80 см телевизор

Как да изберем най-добрия 80 см телевизор

Всеки член на семейството има поне едно любимо шоу. Ето защо 80 см телевизор е абсолютно необходим във всеки дом. Но за да направите правилния избор, трябва да знаете най-важните спецификации и тяхната функционалност. В тази статия, ще намерите интересна информация по тези въпроси, а във втората част ще ви дадем някои примери за такива продукти.

телевизор 80 см
Можем да разделим телевизорите на две основни категории: Smat TV и Non Smart TV

Тези от първата категория ви позволяват да гледате програмите в телевизионната мрежа, но те също могат да имат задачите на компютър, защото с тяхна помощ можете да получите достъп до интернет. Устройствата също имат браузър и предварително инсталирани приложения, за да могат да се придвижват лесно в онлайн средата.

Non Smart TV не предлагат на потребителя достъп до интернет, но можете да ги използвате, за да гледате любимите си предавания или можете да го използвате като монитор, ако го свържете към компютъра.

За да могат да се свързват към интернет, телевизорите използват – Wireless или Wi-Fi.

Първата версия ви позволява да свържете телевизора към съществуващия рутер в дома без допълнителни разходи. Вместо това, ако изберете устройство, което има спецификация “Wifi ready”, ще ви трябват специални устройства за свързване с интернет, а цената им не е включена в цената на телевизора.

Ако слушате мненията на най-добрите 80 см телевизори, ще откриете, че много потребители предпочитат Full HD модели. Те имат 1920 × 1080 пиксела, с които образуват картина, подобна на реалната, с ярко оцветени нюанси и силен контраст.

От друга страна, ако не можете да си позволите бюджет, за да купите продукта, можете да се обърнете към HD моделите. Устройствата имат четири пъти по-малко пиксела от споменатите по-рано (1280x720p), поради което няма да намерите същата интензивност на цветовете и детайлите, които виждате.

Тъй като устройството ви позволява да възпроизвеждате съдържание от други периферни устройства, трябва да обърнете внимание на съществуващите портове. USB ще ви помогне да прикрепите флашката, това ви позволява да гледате филми или снимки. HDMI портът е предназначен за свързване на конзолата или лаптопа, което го прави абсолютно необходим плъгин за ентусиасти в игрите.

В онлайн магазините, може да намерите по-лесно 80 см телевизор на добра цена. За да ви убедим, представяме ви някои модели, които са популярни в интернет

Виж още: Най-добрите телевизори

Samsung 32M5502

Телевизор LED Smart Samsung 32M5502

Ето един модел, който ви позволява да гледате любимите си предавания по телевизията, но също така да сърфирате в интернет, защото говорим за смат телевизор. Също така, за да се избегне изкривяване, продуктът има функцията Ultra Clean View.

Дори ако свържете няколко устройства, ще можете да ги контролирате от едно дистанционно или дори чрез гласови команди, което го прави любим за хора, които винаги губят дистанционното. Телевизорът предлага възможност за групиране на съществуващи приложения на екрана, така че лесно можете да навигирате между тях. Като интегриран WiFi модел, вече няма да се налага да купувате други устройства, за да направите интернет връзка.

За да свържете външни устройства, телевизорът има HDMI и USB портове, с които можете да възпроизвеждате съдържание от всяко външно устройство.

Виж цената за днес

 

 

Sony Bravia 32WD757

Телевизор Smart LED Sony Bravia 32WD757

Ако искате устройството да показва ясни и подробни изображения, можете да изберете този телевизор с Full HD резолюция. За бляскав резултат продуктът включва технология X-Reality PRO. Благодарение на малкия си размер (717x429x61mm или 717x474x218mm), телевизорът лесно ще се побира дори в по-пренаселените стаи. В допълнение към гледането на програми в мрежата, устройството ви позволява да гледате филми или видеоклипове от онлайн средата, защото това е Smat TV модел.

Благодарение на интегрирания WiFi ще се отървете от неприятните кабели и ще можете да използвате съществуващата домашна връзка, без да се налага да купувате отделни устройства. Ако любимото ви предаване се излъчва в неподходящо време, можете да го запишете, за да можете да го гледате, когато имате достатъчно време.

Виж цената за днес

 

Star-Light 32DM3500

Телевизор LED Star-Light 32DM3500

Представеният модел може да е правилният избор за тези, които търсят 80 см телевизор (евтин и добър), който им позволява да гледат любимите си предавания. Дори ако продуктът не осигурява достъп до интернет, той може да се превърне в мултимедиен център, защото има слотове за свързване на външни устройства.

USB порта ви позволява да възпроизвеждате съдържание на телевизорът, а HDMI порта е полезен за свързване на компютъра към телевизора. Разделителната способност на продукта е 1366 × 768 пиксела, което означава, че някои изображения и знаци могат да бъдат изкривени, но цветовете са интензивни, което ви кара да се чувствате по средата на действието.

Тъй като идва със слот CI+, ще се отървете от декодера на кабелния оператор и можете да смените каналите от едно дистанционно. Преди да решите къде да поставите устройството, трябва да знаете неговите размери, а те са 730x470x20mm.

Виж цената за днес

Най-Добрите QLED Телевизори | Най-Добрите OLED Телевизори | Най-Добрите Телевизори Sony | Най-Добрите Телевизори Philips | Най-Добрите Телевизори LG | Най-Добрите Телевизори Samsung | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo