Най-добрите телевизори за 2021

Най-Добрите

Ето ръководство за покупка, което ще ви помогне да намерите най-добрия телевизор, който да отговаря на вашите нужди. Избрахме за вас някой от най-добрите телевизори, като вземем предвид няколко критериий, включително функции, марка, цена и качество, за да ви вдъхновим да закупите най-добрия телевизор. С добър телевизор, семейните вечери ще бъдат много по-забавни.

Най-добрите телевизори

Samsung 43AU8072

Samsung 43AU8072Виж цената за днес

Перфектната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 108 см с резолюция 3840 x 2160 пиксела. Освен това допълнителните технологии, оптимизиращи изображенията като UHD Dimming, Natural Mode Support, Dynamic Crystal Color и др. в комбинация с невероятното 4K качество ви гарантират кристално ясна картина, с богати и наситени цветове и по-дълбок контраст на изображенията, за да се насладите на едно незабравимо телевизионно изживяване.

TCL 43EP660

TCL 43EP660

Виж цената за днес

Серията EP660 съчетава ултра тънък метален дизайн, изключително качество на изображението 4K HDR и най-модерната система за Smart TV за всички времена: AndroidTV с вграден Google Assistant. Предназначена е за тези, които не искат да правят компромиси между елегантността, висококачественото визуално изживяване и моменталния достъп до съдържание.

Ако търсите ново шоу или искате да възобновите точно от мястото, където сте оставили току-що гледаното видео, ще получите всичко, което искате, когато пожелаете. В допълнение, с Google Play Store за Android TV имате шанс да се насладите на най-модерните и полезни приложения – от Netflix и YouTube до различни селекции от игри и комунални услуги – има приложение за почти всичко.

LG 55UM7100PLB

LG 55UM7100PLB

Виж цената за днес

Active HDR – благодарение на обработката HDR10 и HLG на телевизора LG, се анализира съдържанието на оригиналното изображение, като се подсилват неговите качество и яснота.

4K активният HDR оптимизира всяка сцена, като осигурява деликатни детайли и богати цветове. Форматът мулти-HDR, който включва HDR10 и HLG, съчетан с технологията на LG за динамична корекция сцена по сцена, ви дава възможност да се наслаждавате на всяко видеосъдържание с изумителното HDR качество.

Тънката скосена част и гладките модерни линии добавят нотка на първокласна естетика към дома ви и подобряват зрителните ви впечатления.

Samsung QLED 55Q65RA

Samsung 55Q65RA

Виж цената за днес

Искате ли нов телевизор с модерен дизайн и интегрирани някои от най-модерните технологии? Държите ли както на перфектното качество на картината, така и на възможността на вашия уред да се свързва към редица допълнителни устройства? Ние имаме точното решение за вас! Телевизор QLED Samsung 55Q65RA с 4K Ultra HD качество на картината, ще ви осигури едно незабравимо телевизионно изживяване, като ви потопи в света на реалистичните цветове и кристално ясната картина!

Sony Bravia 55XF9005

Sony Bravia 55XF9005

Виж цената за днес

Диисплеят на Sony Bravia 55XF9005 има голямо диагонално измерване от 138.8см, Ultra HD 4K резолюция чистота на изображението от 3840×2160 пиксела, както и отличен аспект на изображението 16:9, показващ ясни изображения с по-добро качество и съответно ярки и естествени цветове от практически всяка позиция за гледане. В допълнение, 55-инчовият светодиоден дисплей се отличава с няколко превъзходни характеристики на изображението, за да се насладите на изключителен визуален опит, дори в дома ви.

Philips 43PUS7304/12

Philips 43PUS7304/12

Виж цената за днес

Ambilight технологията променя начина, по който гледате телевизия завинаги. Уникалната технология на Ambilight на Philips прави екрана много по-широк – а вашето изживяване за гледане по-завладяващо – излъчвайки извънредно широка светлина от двете страни на телевизионния екран върху околните стени. Цветът и жизнеността на картината се движат отвъд екрана и във всекидневната ви, за да ви донесат преживяване на наблюдение извън обичайното.

Процесор Philips P5 – High Dynamic Range – За най-доброто качество на картината, този телевизор обединява блясъка на 4K UHD яснотата с яркостта, цвета и детайлите на High Dynamic Range (HDR). Това е възможно, благодарение на процесора Philips P5.

Star-Light 32DM3500

32DM3500

Виж цената за днес

Независимо дали искате да гледате любимия си екип, да гледате пейзажи или образователни предавания или да гледате любимите си серии, можете да откриете магията на цветовете с този телевизор. Когато търсите много тънък HD телевизор, това е най-добрият избор.

Плюсове:

 • Малко време за реакция и краткотрайни изображения;
 • Реални и естествени движения “
 • Ъгъл на видимост до 178 градуса;
 • Има голям брой портове за свързване към всеки източник;

Минуси:

 • Разделителната способност е HD, така че опитът при гледане не се сравнява с 4k.

Този телевизор е оборудван със съвременни технологии, които му позволяват да се свърже бързо с интернет и кабел. В допълнение, той има технология, необходима за оптимизиране на движещите се изображения, а цветовете са реални и имат естествен вид. Това е идеалният продукт за анализ на ценовото качество и ще се окаже полезен за всеки, който иска HD телевизор да гледа филми с приятели.

Samsung 32M5502

32M5502

Виж цената за днес

Това е интелигентен телевизор, който ви дава цялата необходима технология за семейни филмови вечери и за впечатляваща всекидневна. Той е тънък и стилен и позволява пълна HD резолюция.

Плюсове:

 • Full HD резолюция;
 • Диагонал 80 см;
 • Автоматично разпознава свързаните устройства
 • Устройствата се свързват чрез HDMI кабел;
 • Той има превъзходни функции за изображения, като например поддръжка на естествен режим
 • Позволява свързване чрез CI + слот;

Минуси:

 • Той има само 2 USB входа, така че когато потребителите искат да свържат повече от едно от тези устройства, те трябва да ги премахнат и да ги поставят отново един по един.

Този телевизор се продава от Samsung, световно признат производител за качеството и дълготрайността на своите продукти. Съвременната технология анализира съдържанието първоначално с помощта на усъвършенствания алгоритъм Ultra Clean View, който доставя изображения с най-високо качество с по-малко изкривявания. С този телевизор можете да се наслаждавате на много ясни изображения и контрастна технология Nehancer, която ви дава по-дълбоки снимки.

Samsung 55NU7102

55NU7102

Виж цената за днес

Това е телевизор с голям екран с диагонал от 138 см. Позволява 4K Ultra HD преглед и ви дава най-ясните изображения. Освен това, множеството функции го правят идеален дори и за взискателни хора.

Плюсове:

Разделителна способност 4К Ultra HD;
Диагонал 138 cm;
HDR технология за ясни изображения и детайлно цветово изразяване;
Перфектно черно ниво;
Образите са дълбоки;
Позволява свързване към интернет и други устройства в дома;
Цветовете са естествени и движенията са фини;
Има приложение SmartTHings, което ви позволява да използвате телефона си като дистанционно управление;

Минуси:

Този телевизор няма Bluetooth.

Това е продукт, с високо качество, предлаган от Samsung, идеален за любителите на филми, които искат да видят любимите си продукции на Ultra Dd 4K TV. С модерната технология, използвана за да получите този телевизор, ще разберете как са ясни изображенията, цветовете са естествени и черното е черно.

Как да изберем най-добрия телевизор

Цена

Колкото повече струва, толкова по-добри са характеристиките. По-високата цена означава и по-добър контраст, по-широк и по-богат цветен спектър.

Размер

Не избирайте малък телевизор, защото ще съжалявате. Днес невероятните телевизори са не само добри по отношение на функциите, но и като външен вид. Телевизор с голям размер не само ще ви помогне да видите изображението по-добре, ще видите подробности, които нормално няма да видите и изглеждат много по-добре.

Картина

LED телевизорите са със задно осветяване, което означава, че светлината свети през кристален панел, за да създаде изображението. OLED нямат подсветка. Вместо това всеки пиксел в 4K OLED телевизор (и говорейки общо 8,847,360 пиксела) се включва, изгасва и се настройва.

Дебелина на телевизора

И LED телевизорите са тънки, но OLED и QLED са доста по-тънки. Някои LED телевизори са тънки с дебелина 1/4 инча, но някои OLED са тънки като малка купчина кредитни карти.

OLED или LED.

Въпреки че OLED телевизорът е по-скъп, той има най-добрата технология за изображения. Въпреки, че OLED печели конкурса за образи, добър 4K LED телевизор все още предлага впечатляващо преживяване – и най-доброто идва със същите интелигентни функции, които се намират в OLED телевизорите. В допълнение, 4K LED телевизорите струват по-малко от OLED.

Ъгъл на видимост

Най-новото поколение LED телевизори често имат проблеми с гледането – трябва да седите точно пред телевизора, за да видите най-добрата картина. Ако сте извън ъгъла, изображението изчезва. Това не е проблем с OLED или QLED технологията – всеки ъгъл на гледане е оптимален.

Резолюция

Препоръчваме 4K и Ultra HD телевизори. И двете се отнасят до разделителната способност на екрана и броя на пикселите на екрана. Колкото повече пиксели, толкова по-добро, по-ясно и по-реалистично е изображението. 4K е четири пъти по-добър от старите HD стандарти и разликите се виждат от самото начало.

HDR съвместимост

Какво е HDR 4K? HDR = High Dynamic Interval и HDR прави телевизорите това, което прави бита сметана за горещ шоколад: това го прави по-добър. HDR цветът на телевизора остава реален. Без HDR, телевизорът не може да възпроизвежда определени цветове по истински начин. Всъщност, това, което прави HDR за телевизора е толкова невероятно и грандиозно, че заслужава инвестицията.

Честота на опресняване

Може да има по-ниска или по-висока стойност – което означава, че е чудесно за спорт, игри и филми, ако скоростта е по-висока. Но сега всички телевизори имат достатъчно висока честота на опресняване, така че разликата не може да се види.

Стрийминг

Смарт телевизорите днес са стандартни и това е нещо добро. Смарт телевизорът ви позволява да се свързвате с Netflix и други програми за филми, така че няма да бъдете ограничавани от екрана на лаптопа, монитора, таблета или телефона, когато искате да гледате филм.

Кабели

Висококачественият HDMI кабел наистина прави разлика. Добрите AV кабели предават по-бързо по-широк сигнал и затова имат по-добра манипулация на честотната лента, необходима за получаване на всеки качествен бит от източник до телевизора. Тъй като технологията осигурява по-добра резолюция и повече съдържание, ще ви е необходима скорост и честотна лента.

Конектори

Трябва да имате поне 2 HDMI порта на телевизора. Ако закупите 4K Ultra HD телевизор, проверете дали HDMI портовете приемат HDMI 2.0 за много настоящи 4K устройства. Някои телевизори също имат HDCP съвместимост (или защита с високоскоростно цифрово съдържание). Следващото поколение защита на съдържанието се нарича HDCP 2.2 и не само не е съвместимо със старите модели, но много нови 4K устройства не го поддържат.

 

Lost Password