Най-Добрите Перални Samsung за 2024

Пералните машини са неизменна част от всяко добре поддържано домакинство. През последните години на пазара излязоха много нови модели с безброй функции, вариации на дизайна и ефективността.

Корейската компания Samsung, може да е по-известна със своите телефони от своите перални машини, но Samsung е с нарастващо присъствие на пазара на перални машини по целия свят. Ако мислите да изберете пералня Samsung, но не сте сигурни колко добри са, продължете да четете това ревю. Днес ще ви представим 3 от най-добрите перални Samsung, така че закупувайки нова пералня машина за вашия дом, да имате цялата необходима информация, за да вземете най-доброто решение, спрямо нуждите на вашето домакинство.

Често, потребителите избират нов домакински уред, изцяло въз основа на цената. Това обаче не трябва да бъде така, тъй като често по-евтините модели изразходват повече вода и електроенергия за 1 изпиращ цикъл, а същевременно не отстраняват ефективно петната. Задължително е да вземете няколко основни параметъра при избора на вашата нова пералня машина – капацитет на зареждане; енергономиченост; ефективност – колкото по-ефективен е уреда, толкова по-енергономичен ще бъде той, а колкото е по-голям капацитета, толкова по-малко изпиращи цикли ще трябва да извършите, за да се погрижите за прането на цялото ви семейство.

Най-добрите перални Samsung

1. Пералня Samsung WW90T554DAX/S7

WW90T554DAX/S7

Виж цената за днес

Уреда е с голям капацитет на зареждане от 9кг и е подходящ за домакинства от 4-5 човека. С високи обороти на въртене от 1400 об/мин, тя ще се погрижи за перфектното отстраняване на дори най-упоритите петна от вашите дрехи, като същевременно ще остане сравнително безшумна при своята работа с ниво на шум от едва 53dB при пране и 72dB при центрофугиране. Удобните и и практични размери от 55х60х85см (ДхШхВ) и модерният и дизайн, решен в стилен черен цвят, я правят подходяща за всяко домакинство, дори да бъде монтирана на видимо място.

Освен това, уреда е много енергономичен при своята работа, тъй като спада в енергиен клас A+++ с годишен разход на електроенергия от 130 kWh и годишен разход на вода 9400л. Пералнята машина разполага с 22 различни изпиращи програми, като сред тях ще намерите подхидяща програма за всеки тип тъкани и цветове.

Освен с перфектни технически характеристики, уреда е оборудван с някои от най-новите технологии при пералните машини, а именно: Eco Bubble, Bubble Soak, Add Wash, AI Control, Wi-Fi и други. Те подпомагат премахването на дори най-упоритите петна и замърсявания от вашите дрехи, за една неослепима визия всеки ден.

2. Пералня Samsung WW80T534DAX/S7

Samsung WW80T534DAX/S7

Виж цената за днес

Тозу уред е с капацитет на зареждане от 8кг. и максимална мощност на въртене от 1400 об/мин. Това позволява той да изпира големи количества мръсно пране, като е подходящ за домакинства от 3-4 човека. Тя е с удобни и практични размери от 55х60х85см (ДхШхВ) и с модерен дизайн, решена в черен цвят, като това позволява монтирането и във всяко подходящо пронстранство във вашия дом. Освен това, уреда спада в енергиен клас А+++ с минимални разходи на електроенергия – 116kWh / година – и на вода – 8100л/година.

Също така, Samsung WW80T534DAX/S7 е много тиха при своята работа с ниво на шум от едва 53 dB при изпиране и 72db при центорфугиране, което позволява да я поставите в общи отворени пространства, като тя няма да ви смущава с неприятни шумове при своята работа. Пералнята разполага с 22 изпиращи програми, които са допълнително подсилени от множество модерни технологии, като: Eco Bubble, Digital Inverter, Bubble Soak, Wi-Fi, Финално забавяне, AI Control, Инверторен мотор, Пране с пара. Те подпомагат проникването в дълбочина на тъканите и отстраняването на всеки тип замърсявания.

3. Пералня Samsung WW90T986ASH/S7

WW90T986ASH/S7

Виж цената за днес

Samsung WW90T986ASH/S7 е перална машина с предно зареждане, специално проектирана за тези, които не искат да правят компромиси по отношение на качеството, ефективността и устойчивостта на своя домашен електроуред. В същото време, това е пералня с модерен дизайн, която интегрира полезни функции и програми за изпиране, така че да постигнете най-добрите резултати без никакви усилия и своевременно. Уреда е част от класа на енергийна ефективност A +++, който носи значително ниска консумация на електричество (130 kWh/година) и вода (9400л/година).

Това е перална машина с предно зареждане с капацитет за зареждане от 9 кг и максимална скорост на центрофугиране от 1600 об/мин. Samsung WW90T986ASH/S7 е с много ниски нива на шум от едва 52Db (изпиране) и 72Db (центрофуга). Пералнята е оборудвана с 23 изпиращи програми, към които са добавени някои модерни функции и технологии: Eco Bubble, AI Control, Motor Digital Inverter, QuickDrive™, AddWash и др. Дизайнът на уреда също е много модерен, решен в бял цвят и размери от 60х60х85см (ДхШхВ) като той може да бъде поставен навсякъде в дома ви, в зависимост от наличното пространство.

Виж още: Най-добрите перални Indesit | Най-добрите перални Bosch | Най-добрите перални Whirlpool | Най-добрите перални BEKO | Най-добрите перални | Най-добрите перални за вграждане | Най-добрите перални със сушилни | Най-добрите сушилни | Най-добрите перални Samsung | Перални на изплащане | Евтини перални |

4/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo