Най-Добрите Евтини Перални

Най-Добрите Техника

Не много пъти в живота си се намирате в ситуация, в която трябва да си купите нова пералня. Независимо дали подменяте старата или се нуждаете от нова, с по-голям капацитет, намирането на подходящата перална машина за Вас и Вашето семейство, може да бъде трудно.

Като се има предвид, че е един от най-използваните домакински уреди и броят на предлаганите на пазара продукти е доста голям. За да ви помогнем, ние създадохме ръководство, с най-важните характеристики, които трябва да включва една добра пералня.

Най-добрите евтини перални 

1. Indesit IWSC51051CECO

Пералня Slim Indesit IWSC51051CECO

Една от най-добрите евтини перални на пазара – Indesit IWSC51051CECO. Тя има капацитет от 5 килограма и клас на енергийна ефективност A +. Капацитетът на този продукт е препоръчан, за малки семейства или на тези, които живеят сами.

От гледна точка на допълнителните функции и програми за измиване, имате най-добрата автоматична пералня пред вас на ниска цена. Машината включва 16 различни програми и максимална скорост на въртене от 1000 оборота в минута. Сред тях са програми за специално измиване на тъкани (памук, дънки, вълна, коприна), програма ЕКО и спортна програма. Всички тези характеристики гарантират качество, защото в крайна сметка не всички петна и материали са еднакви.

В зависимост от теглото, машината има система, която регулира консумацията на вода и ток, необходима за измиване. Други характеристики за безопасност включват защита от наводнения и забавено стартиране. Ако вземете под внимание, достъпната цена, може да се каже, че сте открили една от най-добрите оферти.

Виж цената за днес

2. Star-Light WML-610APP

Пералня Star-Light WML-610APPПералната машина е модел, с предно зареждане, който постига скорост на центрофугиране до 1000 оборота в минута и има товароподемност от 6 кг. Тя разполага с 15 програми за измиване, които гарантират правилното измиване на всякакъв вид материал. Това гарантира, че животът на дрехите ви ще бъде по-дълъг.

По отношение на функциите, тази пералня от Star-Light е снабдена с функцията отложен старт, така че можете да изберете времето, в което искате да започне прането, системата за откриване на пяна, както и други функции. Нивото на шума достига 58 dB по време на пране и 77 dB по време на центрофугиране.

Виж цената за днес

3. Indesit IWSNE 61253 C

Пералня SLIM Indesit IWSNE 61253Indesit IWSNE 61253 C е малка перална машина, c капацитетът от 6 кг. Максималната скорост на въртене, достигната по време на центрофугиране, е 1200 rpm. Тя е една от най-добрите евтини перални, с енергиен клас A +++, най-високото ниво на икономия на енергия. Консумацията е с около 45% по-ниска от тази на пералната машина от клас А +.

Най-добрите перални Indesit | Най-добрите перални Bosch | Най-добрите перални Whirlpool | Най-добрите перални BEKO | Най-добрите перални за вграждане | Най-добрите перални | Най-добрите сушилни | Най-добрите перални Samsung

Виж цената за днес

Какво е важно да знаете при избор на евтина пералня?

Капацитет: Обикновено са налични перални машини с капацитет между 5 и 8 килограма. Капацитетът на Вашата бъдеща перална машина трябва да се избира според вашите нужди и изисквания. Ако имате голямо семейство или имате обемисти предмети (дебели якета, гащеризони или завивки), тогава ви трябва до 7 или 8 килограма перални машини.

Те обикновено имат по-силен двигател и много просторен барабан. Недостатък е увеличеното потребление на вода и енергия, генерирани от използването на такъв продукт. По-малките перални машини (с капацитет 5 кг) имат по-малък двигател и се препоръчват за тези, които живеят сами или малки семейства.

Също така трябва да се уточни, че измиването и изплакването, ще бъдат много по-ефективни в перална машина от 7 кг в сравнение с 5 кг. Тези прости принципи се отнасят за всеки тип перална машина, независимо дали е автоматична или полуавтоматична.

Сравнение: Ако сравним продуктите преди 10 години, сега конструираните перални машини са по-ефективни и консумират много по-малко ток и вода. Класификациите за енергия и вода са от А до А ++++. Очевидно е, че колкото повече плюсове, толкова по-малко ще консумират уредите. В същото време, за да се разграничат по-добре две перални машини между тях, трябва да се изчислява потреблението на kW годишно. По този начин наистина можете да видите разликата и лева, записани на сметката.

Допълнителни функции: Специалните функции и програми, вградени в съвременните перални машини, са всъщност характеристиките, които трябва да имат най-голямо значение. От наша гледна точка, колкото повече пералната машина включва повече и по-разнообразни програми, толкова повече уредът става по-подходящ за вашето семейство. Наред с другите неща, ще споменем и най-важните, като: настройка на температурата, бърза програма (15-30 мин.), Специални програми за вълна или чувствителни материали (коприна, кашмир), отложен старт или ECO програма.

С тази нова информация, може да се съсредоточите повече върху намирането на най-добрите цени за перални машини.

5/5 - (1 vote)

Lost Password