Ревю на Вluetooth Stereo Jabra Elite 75t

Вluetooth Stereo Jabra Elite 75t

Jabra Elite 75t продължава да се подобрява с течение на времето, добавяйки шумопотискане и по-добра производителност на гласови повиквания чрез актуализации на фърмуера. Той остава един от най-добрите истински безжични модели.

Вluetooth Stereo Jabra Elite 75tВиж цената за днес

Характеристики и дизайн

Elite 75t е наличен в няколко различни цветови опции. Черното е класическия такъв, който ще пасне във всеки ден от ежедневието ви. По-малкият размер на Elite 75t (слушалките и кутията са с 20% по-малки от предшественика 65t), увеличеният живот на батерията и зареждането с USB-C са значително подобрение. И тогава има по-малки промени, като новия дизайн на кутията за зареждане с магнити вътре, които улесняват отварянето и затварянето и задържането на слушалките вътре. Jabra казва, че драйверите на 75t са същите като тези на 65t, но по-малкият дизайн ще помогне на повече хора да получат по-удобно и по-плътно прилягане. Това плътно прилягане е не само решаващо за надеждността на слушалките да останат в ушите ви, но ви позволява да извлечете най-добрия звук от тях с подобрена басова производителност.

Свързаност, живот на батерията и качество на звука

Слушалките все имат четири микрофона – по два във всяка слушалка, но местоположението се е променило спрямо 65t. Сега, има микрофони отпред и отзад на всяка слушалка. Jabra Elite 75t работи перфектно за осъществяване на обаждания. Можете да използвате сами правилната слушалка за възпроизвеждане на моно музика или за разговори. Ако премахнете лявата слушалка, докато слушате музика, музиката автоматично ще се спре.

За да възобновите моно възпроизвеждането в дясната слушалка, трябва да натиснете многофункционалния бутон. Jabra Elite 75t е оборудван с Bluetooth 5.0, който не само спомага за подобряване на живота на батерията, но също така помага за безжична свързаност. Докато слушалките са по-малки, животът на батерията сега се оценява на 7,5 часа при умерени нива на звука. Калъфът осигурява допълнителни 20,5 часа живот на батерията. С водоустойчивост IP55 , Elite 75t е устойчив на пръски и предлага известна устойчивост на прах, като ще бъдат подходящи за използване във фитнеса и за бягане (слушалките остават в ушите по време на бягане).

Също така, този модел има режим на прозрачност HearThrough – в приложението Sound Plus за iOS и Android можете да изберете да спрете музиката си, когато активирате HearThrough. По този начин, ако някой дойде да говори с вас, когато носите слушалките, можете да докоснете лявата слушалка, за да спрете звука и да проведете разговор. Приложението също има настройки за еквалайзер, които ви позволяват да промените звука по ваш вкус и можете да избирате между родния гласов асистент на вашето устройство или гласовия асистент Alexa на Amazon. Трябва обаче да натиснете бутон за достъп до гласовия асистент.

Заключение 

Със софтуерните актуализации Stereo Jabra Elite 75t остават всеобщ отличен набор за истински безжични слушалки, които имат достатъчно подобрения, включително значително подобрен дизайн и по-добър живот на батерията, както и пумопотискане, за се превърнат в един от най-добрите модели в категорията на безжичните слушалки.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo